Tatăl Nicoletei şi al Iulianei Luciu, uitat de fete? "Mă simt abandonat"

Ultima actualizare:

    Ion Luciu a promis de nenumărate ori că se va lăsa de băutură
Ion Luciu a promis de nenumărate ori că se va lăsa de băutură

Nicoleta şi Iuliana Luciu au avut multe probleme în copilărie din cauza tatălui lor. Ion Luciu avea probleme cu băutura şi îşi bătea soţia, motiv pentru care mama brunetelor l-a părăsit.

Nicoleta, Iuliana şi fratele lor au decis să îl ajute pe tatăl lor şi au încercat de mai multe ori să îl ajute să scape de dependenţa de alcool. În ultimele trei luni însă copiii lui Ion Luciu nu l-au mai vizitat, motiv pentru care bărbatul a decis să le transmită un mesaj prin intermediul reporterilor de la Acces Direct. El a povestit că a fost internat din cauza depresiei şi că fetele nu îi mai răspund la telefon. 

Nicoleta şi Iuliana Luciu
Nicoleta şi Iuliana Luciu

"Am muncit mult la ţară, am făcut o insolaţie. Am fost la Municipal, mi-au făcut investigaţii, m-au trimis la Spitalul 9. Avea o depresie, am stat 12 zile. Fetele nu au ştiu. Nu am avut cum să iau legătura cu nimeni. Am trimis un mesaj Nicoletei. Nu am mai vorbit cu ele de trei luni. Au schimbat numerele de telefoane. Nu mai răspund la telefon. Mi-au trimis nişte bani, dar i-am dat pe tratament.Am avut gânduri mai dramatice, să îmi pun capăt zilelor. Chiar de când a plecat mama Nicoletei. Atunci beam încontinuu. Mă simt abandonat. Mi-a plătit Nicoleta întreţinerea, nu pot să mint", a declarat Ion Luciu.

Deşi Nicoleta i-a plătit diverse facturi, Ion Luciu a povestit că nu se ajunge cu banii şi că uneori trec zile fără să mănânce: "Nu mă ajung cu banii, 600 de lei, trebuie să iau medicamente. De multe ori, sar peste masă. Uneori o dată pe zi mănânc, dacă nu, la trei zile. Nu am fost niciodată violent. Le-am crescut cum am putut mai bine".

Ion Luciu se plânge că fetele şi băiatul lui l-au abandonat
Ion Luciu se plânge că fetele şi băiatul lui l-au abandonat

Cu ochii în lacrimi, bărbatul a povestit că îi e dor de copii şi că are nevoie de ele. Din platoul emisiunii Antena 1, Iuliana a urmărit întreg interviul.

"Fiecare are partea lui. Îi place să se victimizeze. Nu îl renegăm, s-a întâmplat să se îmbolnăvească în momentul când eram în vacanţă. Ştiu numărul meu, l-am sunat, nu a răspuns. El a vorbit mereu cu Nicoleta prin mesaje, i-a dat bani. În momentul în care îl sunăm începe să ţipe că nu avem grijă de el. Noi tot îl ajutăm. Îi place să dramatizeze. Nu îmi place deloc situaţia asta. El tot timpul e disperat, niciodată nu e mulţimit. Nu mergem des la el, dar asta nu înseamnă că nu vorbim cu el, vorbeam cu el chiar în fiecare zi", a spus Iuliana.

Când a auzit promisiunile făcut de tatăl ei, bruneta nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi. Când s-a liniştit, ea a povestit că, oricând au încercat să îl convingă să nu mai bea şi să nu mai ţipe la ele, el nu le ascultă. 

"Ştii care e problema? Că a mai spus astea, că nu s-a ţinut de promisiuni. De fiecare dată când era beat, plângea. De foarte multe ori am vrut să îi dăm o lecţie, dar nu merge. El ne întreabă ce face, că nu face nimic, că de nu merge mama să îl ajute. Mama a mers, dar a încercat să o închidă în casă, a aruncat cheile pe geam.  Nicoleta nu stă telefonul după ea, are patru copii, eu mai am treabă, nu pot să răspund fix când mă sună. Îl sun înapoi. Nu îl marginalizăm"; a concluzionat Iuliana. 

Iuliana a plâns în platou din cauza tatălui ei
Iuliana a plâns în platou din cauza tatălui ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net