Taţii, actori în «Liceenii», copiii lor, colegi la teatru

Ultima actualizare:

    Elevii Ionică (Mihai Constantin) şi Mihai (Ştefan Bănică), în filmul “Liceenii” (1986)
Elevii Ionică (Mihai Constantin) şi Mihai (Ştefan Bănică), în filmul “Liceenii” (1986)

A împlinit 50 de ani în octombrie 2017, însă lui Ştefan Bănică nu-i pare rău că trec anii. Are un boboc de băiat, care duce cu mândrie mai departe numele ”Bănică”. Radu Ştefan nu e doar o frumuseţe de băiat, ci şi un elev strălucit şi un actor care promite. El şi băiatul lui ”Ionică”, din ”Liceenii”, joacă în aceeaşi piesă de teatru.

Are 16 ani, iar la vârsta lui îşi ocupă timpul cu fapte care ar face mândru orice părinte de adolescent. În timp ce alţii îşi fac veacul deja prin cluburi, iată că există şi elevi de liceu cu îndeletniciri lăudabile.


    Radu Ştefan, juniorul lui Ştefan Bănică,  şi-a întrecut tatăl la frumuseţe. Să vedem dacă şi la talent
Radu Ştefan, juniorul lui Ştefan Bănică, şi-a întrecut tatăl la frumuseţe. Să vedem dacă şi la talent

Radu Ştefan Bănică învaţă foarte bine, pictează, face origami şi este nelipsit de pe scena teatrului, pe care joacă cu multă dăruire şi talent. Juniorul lui Bănică este un băiat în banca lui, care vrea să facă performanţă în domeniul actoriei. Iată că regizorul Victor Ioan Frunză l-a descoperit şi l-a chemat să joace în piesa ”Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie, alături de actori consacraţi, precum Emilia Popescu, Mirela Zeţa şi Dan Rădulescu. Spectacolul a avut deja două reprezentaţii şi s-a bucurat de un impact bun la public, iar colegii de scenă au fost impresionaţi să-l descopere pe juniorul lui Bănică.

Mirela Zeţa: «Viitorul sună bine pentru amândoi»

”Radu Ştefan a jucat în piesa «Totul în grădină», la Teatrul de Comedie şi putem spune că viitorul sună bine”, a declarat Mirela Zeţa pentru ziarul Click! Surpriza pentru public a fost mare când au văzut pe scenă copiii actorilor din filmul ”Liceenii”, respectiv pe juniorul lui Bănică şi pe cel al lui Mihai Constantin, Matei.


    Matei, fiul lui Mihai Constantin, are şi el toate şansele să devină un  mare actor
Matei, fiul lui Mihai Constantin, are şi el toate şansele să devină un mare actor

Se spune că ţandăra nu sare departe de trunchi şi este valabil şi în acest caz, deoarece  Ştefan şi Matei Constantin au moştenit cu brio talentul părinţilor. Cei doi joacă pe rând în aceeaşi piesă, rolul lui Roger, şi au făcut impresie tare bună. Ştefan Bănică şi Mihai Constantin au fost Mihai şi Ionică în celebra peliculă “Liceenii”.  Ştefan Bănică îl are pe Radu Ştefan din relaţia cu Camelia Constantinescu şi pe Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin. Chiar dacă locuiesc la mame, copiii sunt mereu în preajma lui Ştefan şi i-au fost alături şi în concertele speciale. De câţiva ani, artistul are o relaţie cu solista Lavinia Pârva care i-a devenit şi soţie anul trecut. Nu este exclus ca aceasta să-i dăruiască al treilea copil.  

Mihai Constantin are şi o fetiţă

simeon stalpnicul png

Actorul Mihai Constantin (53 de ani) nu e doar fiul marelui George Constantin şi nepotul Tamarei Buciuceanu Botez, ci şi un foarte bun actor, pe care îl vedeţi pe scenele teatrelor din Bucureşti. Mihai Constantin a devenit celebru datorită rolului lui Ionică, din “Liceenii”, elevul rebel şi mereu pregătit să facă o glumă în timpul orelor. Acum, la 53 de ani, se poate spune că e şi un părinte mândru, căci are doi copii frumoşi, Maria şi Matei Constantin. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net