Tatoiu, despre sarcina bizară a Valentinei Pelinel: «Este un păcat»

monica tatoiuu jpeg
Monica Tatoiu nu este de acord cu extravaganţele vestimentare ale CorineiFoto Arhivă Personală

O prietenie strânsă le leagă pe Monica Tatoiu şi pe Valentina Pelinel. Omul politic a fost ca o a doua naşă a cuplului Pelinel-Boureanu şi o cunoaşte foarte bine pe cea care este protagonista scandalului acestui început de an, după ce a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară, iar tatăl acestui copil pare să fie Cristi Borcea.

Mergeau împreună în vacanţe, se vizitau şi ieşeau adesea în oraş unde petreceau ore bune stând de vorbă. Evident că divorţul dintre cei doi soţi a obligat-o pe Monica Tatoiu să-şi aleagă o “tabără”, iar cum politica îi era ceva apropiat, a rămas în continuare prietenă foarte bună cu Cristian. După nouă ani de relaţie cei doi au ales să continue pe drumuri separate, iar de vină pentru această despărţire este în opinia Monicăi Tatoiu luxul cu care Valentina era obişnuită, lux pe care Boureanu nu-l mai putea oferi.

image
În timpul mariajului cu Boureanu, blonda a rămas însărcinată cu fostul şef de la Dinamo, atunci însurat cu Mihaela

“Doar Dumnezeu ştie. Nu vreau să mă umplu de păcate, dar un lucru trebuie spus: să spargi casa unui om cu copii este un păcat pe care îl transmiţi copiilor tăi. Nu e de joacă, chiar dacă barbatul este imoral. Ce Dumnezeu leagă, omul nu are voie să dezlege! Toate femeile care intră în patul unui bărbat însurat trebuie să se aştepte la acelaşi tratament când îmbătrânesc. Bărbaţii afemeiaţi sunt cei mai slabi masculi. Nu au încredere în masculinitatea lor şi trebuie să şi-o demonstreze permanent. Sunt prada cea mai sigură pentru femeile leneşe. Bătrâneţea celor două tipuri este foarte urată”, a declarat “naşa” soţilor Boureanu pentru enational.ro.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
copii batuti caldarasti (1) jpeg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg