Tatoiu se ia de Pelinel: ''Te apuci de sex iepureşte, eşti zero''

image
Monica Tatoiu o critică pe Valentina Pelinel că şi-a premeditat despărţirea de Boureanu şi a făcut un copil cu Borcea

Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

Monica Tatoiu a fost prezentă joi în platoul emisiunii "Star Matinal". Femeia de afaceri este prietenă foarte bună cu Cristi Boureanu, de aceea şi-a permis să facă câteva mărturisiri despre relaţia acestuia cu Valentina Pelinel.

"Eram împreună la ski în Italia când şi-a rupt Valentina piciorul. Cred că pregătea Valentina chestia asta şi pe toţi ne-a lăsat mască. Eram pe pârtie eu cu ea şi o prietenă de-a noastră. A întors, a căzut şi din momentul ăla, în 24 de ore s-a rupt relaţia. De acolo a trebuit să plece la Bucureşti şi după în America pentru a se recupera. Dup-aia s-a rupt firul. Pentru mine a fost un şoc. N-am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi n-au copii. În momentul în care faci copii şi te apuci de sex iepureşte, eşti 0 din punct de vedere moral. Cristi este foarte bine acum, Laura e o fată excepţională", a spus Monica Tatoiu, la "Star Matinal".

Aceasta a mai adăugat: "Bărbatul meu nu s-a uitat la nicio muiere. A zis toate sunt la fel. Un bărbat care nu e convins că e mascul, trebuie să se comporte ca câinii în călduri. Ei nu sunt de vină, mi-e milă de ei. Ele sunt de vină. O femeie care sparge o casă şi se amestecă într-o relaţie, nu e ok. Dumnezeu leagă, omul n-are voie să dezlege, e păcat. Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide. Femeile imorale sunt răul acestei lumi. O femeie imorală, din punctul meu de vedere, nu e de încredere. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Nu e de ajuns să ai picioare frumoase, când deschizi gura trebuie să ştii să deschizi gura", a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a mai declarat că a vorbit cu Valentina Pelinel în urmă cu două seri: ''I-am zis să uite că m-a cunoscut. Din moment ce o femeie este imorală  şl dă naştere unui bastard din egoism merită tot oprobiul lumii''.

După afirmaţiile Monicăi Tatoiu la adresa ei, Valentina Pelinel a reacţionat printr-un mesaj scris pe pagina personală de Facebook. Fanii virtuali au pus-o în temă cu declaraţiile afaceristei. Pelinel s-a rezumat prin a spune că nu are nimeni dreptul să o judece: "Nu merită efortul! Doamna Tatoiu să se analizeze pe ea şi apoi să-şi dea cu părerea. Nu este un exemplu".

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
soldati rusi siloz cereale melitopol EPA EFE
Recep Tayyip Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg