Tavi Colen dezgroapă secrete: "Ajunsesem să nu am bani nici de banane. Alin Oprea mi-a luat tot: viața, palmares, trupă"

Ultima actualizare:

    Trupa Talisman s-a destrămat acum 15 ani
Trupa Talisman s-a destrămat acum 15 ani

În așteptarea primului termen al procesului de divorț, Alin Oprea nu e ocolit de scandaluri. Deși inițial s-a spus că Tavi Colen, fostul lui coleg din trupa Talisman, îl susține și îl ajută să treacă de divorțul de fosta soție, Larisa Uță, iată că lucrurile stau exact invers!

Tavi Colen a sărit și el la gâtul lui Alin Oprea când acesta se aștepta mai puțin, dezgropând cu acest prilej subiectul destrămării trupei Talisman. Este evident că Alin Oprea și Tavi Colen nu au îngropat încă securea războiului, la mai bine de 15 ani de când trupa s-a destrămat.

Presa a speculat că pe parcursul prieteniei celor doi, Tavi Colen ar fi fost foarte deranjat de soția lui Alin și s-a spus că Larisa ar fi fost motivul destrămării trupei Talisman. Așa s-a ajuns de la o frumoasă prietenie, la un scandal monstru între cei doi componenți ai trupei.

“M-au acuzat ziariștii că ne-am certat de la fosta lui soție. Eu am închiriat casa cu Alin. Eu când am văzut-o prima dată pe Larisa, am dat-o afară din casă. Dar nu de la ea s-a destrămat trupa”, a declarat Tavi Colen, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

„Alin a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”

Artistul nu a mai rezistat și, după 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave. „Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu! Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El într-o dimineață mi-a luat tot: viața, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată. A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”, a mai spus Colen, la Antena Stars.

Tavi: ”Nu mai aveam bani nici să iau banane”

Fostul component al trupei Talisman spune că singurul om care l-a ajutat să-și revină după lovitura dată de Alin Oprea a fost actuala sa iubită, Emma Ștefan, cu care Tavi se află într-o relație de 10 ani.

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia”, a dezvăluit solistul.

Alin Oprea: ”Să fie sănătos!”

Acuzat de fostul său coleg că ar fi înregistrat numele Talisman la OSIM fără știrea acestuia, Alin Oprea a refuzat categoric să îi dea o replică lui Tavi Colen. „Să fie sănătos și să-i Dumnezeu tot ce-și dorește. Legat de acest subiect sunt în silenzio stampa din 2006 și așa voi rămâne în continuare”, a declarat Alin, în exclusivitate pentru Click!. Atitutinea lui Alin Oprea șochează, căci la sfârșitul anului trecut acesta declara că el practic își dorește o revenire a trupei Talisman. „Mi-aș dori ca formația Talisman să sărbătorească 25 de ani existență în formula originală, care i-a adus gloria în anii 90. Cred că ar fi un gest de respect reciproc și de maturitate, de care fanii noștri s-ar putea bucura”, ne-a declarat la acel moment Alin Oprea.

Istoria trupei Talisman

Grupul Talisman s-a înfiinţat în 1996, iar primul recital l-a susţinut la Festivalul „Om bun”, unde soliştii au fost desemnaţi marii câştigători. Piesa de rezistenţa a formaţiei, “Atât de singur”,  compusă în 1997, a fost, vreme de doi ani, în toate topurile muzicale. După despărţire, Alin şi Tavi şi-au continuat cariera pe cont propriu. Alin a rămas cu numele trupei, iar fostul coleg şi-a înfiinţat propria formaţie, însă niciunul dintre ei nu a reuşit să reediteze succesul de odinioară.

Citește și:

Tavi Colen: „Larisa a afirmat că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat că spună că oalele erau ale mele“

Alin Oprea: «Eu am donat toţi banii, Tavi şi-a luat multe case!»

INTERVIU-BOMBĂ! Alin Oprea, totul despre divorț, alcool și noua relație: «Am fost un bărbat bun. Poate că am obosit»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net