«Te vreau lângă mine» dispare din grila Kanal d. Andreea Mantea a făcut anunţul

13 noiembrie 2018
image
Andreea Mantea a debutat la "Te vreau lângă mine" la 20 augustFoto: arhivă personală

Emisiunea matrimonială "Te vreau lângă mine", preluată în această vară de Andreea Mantea de la Bianca Drăguşanu, va fi scoasă din grila Kanal d. Bruneta este cea care a anunţat că show-ul va mai fi difuzat la postul patronat de turci doar în această săptămână urmând ca în curâns dă intre pe sticlă o nouă emisiune, la cârma căreia se va afla tot Andreea Mantea.

Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune la Kanal d. Show-ul "Te vreau lângă mine" iese din grila de programe, dar un nou proiect în acealaşi gen va fi gata de săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut de prezentatoarea tv.  

"Dragii mei, această este ultima săptămâna în care puteți urmări emisiunea «Te Vreau Lângă Mine». De luni, 19 noiembrie, începând cu ora 10.00-12.00 și de la ora 13.00-15.00 va invit să urmăriți o nouă emisiune! #PutereaDragostei, este un reality show matrimonial, unde 6 fete și 6 băieți, s-au înscris pentru a-și găsi marea iubire! Pentru această experiență, ei au plecat deja în Istanbul, Turcia, unde se vor desfășura filmările", a notat Andreea Mantea. Concurenţii vor locui împreună timp de 8 ore pe zi într- nul dintre cele mai frumoase şi încărcate de istorie oraşe ale lumii. 

Andreea Mantea se mută în Turcia cu fiul ei

Emisiunea «Puterea dragostei», noul priiect în care a fost distribuită Andreea Mantea, o va ține pe brunetă departe de România în jur de șase luni. În tot acest timp, ea se va împărți între emisiune și fiul ei, David. Casa unde vor locui concurenții este deja amenajată și pregătită pentru a filma emisiunea care va fi difuzată din Turcia. Vedeta nu a putut sta departe de băieţelul ei și a reușit să ajungă la o înțelegere cu șefii pentru a o lăsa să-și ia copilul în Turcia. Cât  timp celebra lui mamă se va afla la filmări, david va fi îngrijit de o bonă, care va face deplasarea în străinătate cu cei doi.  

Citeşte şi:

Ce emisiuni a prezentat Andreea Mantea la tv, de-a lungul timpului

Andreea Mantea, încă un contract la Kanal D! Dianna Rotaru, înlocuită

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
andreea si cabral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg