Televiziunile se bat pe ei deşi nu mai sunt la prima tinereţe

Ultima actualizare:

    Dan Bittman (55 de ani) va prezenta, la Antena 1, emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!”
Dan Bittman (55 de ani) va prezenta, la Antena 1, emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!”

Vacanţa de vară a ajuns la final pentru vedete, iar televiziunile au tras din greu pentru a pune la punct noua grilă de programe, care le va aduce telespectatorilor şi câteva noutăţi. Surpriza cea mare vine din partea Antenei 1, care l-a reangajat pe solistul Dan Bittman, fost jurat la X- Factor, în calitate de prezentator al emisiunii ”Aici eu sunt vedeta!”. Iar PRO TV i-a dat lui Florin Busuioc un nou show pe mână, ”România, jos pălăria!”.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman (55 de ani), este în al nouălea cer că a reuşit să bată iar palma cu Antena 1 după ce,  în urmă cu cinci ani, tot acest post tv i-a retras titulatura de jurat al emisiunii X-Factor. El ne-a vorbit despre noul show, cu care va debuta din toamnă: “Voi prezenta o emisiune pentru copii care se numeşte «Aici eu sunt vedeta!»! În teorie, nu credeam că o să mai fiu chemat pentru că în momentul acesta sunt alţii pe val, dar uite că s-a ivit oferta asta şi am acceptat. De vreo cinci ani nu am mai avut emisiune, perioadă în care am decis să mă axez pe proiecte. Mă resemnasem că nu o să mai prezint, mă gândeam că o să fiu doar invitat în emisiuni, şi atât”, a declarat el, pentru Click!

Dan nu este numai un solist de cinci stele, dar şi un prezentator  foarte bun, el înregistrând audienţe de invidiat pe vremea când  modera show-ul “Dănutz SRL”, de la TVR. De data aceasta se va ocupa de un concurs desfăşurat între vedete şi copiii acestora. Realizată pe baza formatului britanic “Big Star’s Little Star”, producţia, cu mare priză la publicul de  peste graniţă, are un scenariu ofertant şi amuzant, care, cu siguranţă va aduce audienţe record şi trustului Intact din România. “Care dintre vedete va şti cât mai multe detalii despre copilul lui, va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală”, a mai adăugat  Dan.


    Florin Busuioc (55 de ani) debutează la PRO TV cu show-ul ”România, jos pălăria!”
Florin Busuioc (55 de ani) debutează la PRO TV cu show-ul ”România, jos pălăria!”

Dar şi Florin Busuioc (55 de ani) are mari emoţii căci, în curând, va fi gazda emisiunii-concurs ”România, jos pălăria!”, în care concurenţii se vor duela în teste de cultură generală, despre ţara noastră, din toate domeniile. Dar, acesta se va ocupa în continuare şi de rubrica ”Vremea”, pe care o realizează de peste cinci ani.


    Corina Chiriac (67 de ani) revine la Naţional TV cu ”Opriţi timpul!”
Corina Chiriac (67 de ani) revine la Naţional TV cu ”Opriţi timpul!”

Cum ce performează rămâne în grila de programe, iată că Naţional TV mizează în continuare pe colaborarea cu solista Corina Chiriac (67 de ani), amfitrioana emisiunii “Opriţi timpul!”, care are deja publicul ei fidel. Cântăreaţa este pregătită de filmări: “Bineînţeles că începem munca. Anul acesta împlinesc zece ani de colaborare cu cei de la Naţional TV. Pe 17 septembrie o să fie difuzată prima ediţie din acest sezon. Nu pot să vă zic câte ore muncim în televiziune, pentru că, în meseria noastră, nu avem un program, muncim cât trebuie ca să iasă bine. Important este că putem face o emisiune de calitate cu artişti de seamă”.  

Dacă vă era dor de actorul Mitică Popescu (80 de ani), regele cinematografiei şi al scenei româneşti, acesta vine cu veşti îmbucurătoare:  “Da, mă întorc din toamnă, la reportajele ”D-ale lui Mitică”, la TVR 2”, ne-a confirmat acesta. Vedeta este un angajat privilegiat. “Are tratament preferenţial, vine, filmează emisiunea şi toată lumea încearcă să-l protejeze şi să nu-l lase să se obosească, deşi are energie şi e tare glumeţ. Colegii reporteri ai maestrului sunt cei care fac toată treaba, el doar citeşte textele de pe prompter, mai dă câte un sfat. Banii îi vin întotdeauna la timp”, ne-au spus surse din TVR 2.Mitică Popescu şi-a încărcat bateriile peste vară, el relaxându-se, alături de gaşca de prieteni, la o terasă din zona Dorobanţi, unde fotoreporterii Click! l-au surprins stând la poveşti, cu halba de bere pe masă şi trăgând cu nesaţ dintr-o ţigară.


    Mitică Popescu (80 de ani) începe filmările la TVR 2, cu ”D-ale lui Mitică”
Mitică Popescu (80 de ani) începe filmările la TVR 2, cu ”D-ale lui Mitică”
image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net