Tensiuni între Cristi Faur și regizorul Eurovision România

Băieții de la Dream Walkers au ieșit pe locul doi în preferințele juriului de la semifinala națională Eurovision
Băieții de la Dream Walkers au ieșit pe locul doi în preferințele juriului de la semifinala națională Eurovision

Finala națională Eurovision 2016 are loc duminică, 6 martie, de la 20:30, la Baia Mare. Concursul este transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro. Cei șase finaliși: Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cu emoțiile la nivel maxim, întrucât unul dintre ei va avea onoarea de a reprezenta România la finala europeană a Eurovisionului, în luna mai, în Suedia.

Cum orice an vine cu cel puțin un scandal de Eurovision, nici anul acesta nu se face vreo excepție. Cu ocazia repetițiilor finale pentru seara în care se va decide reprezentantul nostru la concursul cântecului european, au apărut scântei între Cristi Faur, compozitorul uneia dintre piesele favorite la câștigarea selecției naționale, "Let It Shine", a băieților de la Dream Walkers, și Dan Manoliu, regizorul Eurovisionului românesc.

Cristi Faur a fost prezent la repetițiile de la Baia Mare ale băieților de la Dream Walkers. Un schimb de replici între el și Dan Manoliu pe tema luminilor din scenă a încins puțin spiritele. Artiștii și compozitorul lor au cerut mai multe lumini care să îi pună mai bine în evidență în timpul momentului care îi poate trimite în luna mai la Stockholm.

Cristi Faur nu a ezitat să ia microfonul și să-și spună păsul
Cristi Faur nu a ezitat să ia microfonul și să-și spună păsul

Întrucât nu a fost mulțumit de punerea în scenă a momentului băieților săi, Cristi Faur nu a ezitat să intervină: "Băieții ăștia cântă dumnezeiește și nu iese nimic din ce trebuie". Dan Manoliu nu a rămas dator și i s-a adresat compozitorului: "Te rog frumos să vii să te angajăm ca director de imagine". Replicile au continuat, căci Faur nu a vrut să rămână mai prejos: "Nu, mă, vin ca asistent de lumini dacă vreți." 


    Cristi Faur nu a ezitat să ia microfonul și să-și spună păsulFoto: Tatiana Solomon
Cristi Faur nu a ezitat să ia microfonul și să-și spună păsulFoto: Tatiana Solomon

Cristi Faur a scris piesa ”Let me try” pentru Luminița Anghel și Sistem, artiști care ne-au reprezentat țara în 2005, la Kiev, și au obținut pentru prima dată locul 3 și 158 de puncte pentru România. Cea de-a doua melodie scrisă de compozitorul Cristi Faur, care ne-a reprezentat țara. a fost ”It's My Life”, în interpretarea lui Cezar Ouatu, cel care a obținut locul 13, în anul 2013, în Malmö, Suedia.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp