Teo a avut de furcă cu bebeluşul Ancăi Serea! Ce s-a întâmplat în platou


    Bebe Moise nu a rezistat prea mult în braţele prezentatoareifoto: arhiva personală
Bebe Moise nu a rezistat prea mult în braţele prezentatoareifoto: arhiva personală

Anca Serea continuă să uimească mămicile din România cu calmul ei. Vedeta, care în urmă cu trei luni, a devenit pentrtu a cincea oară mămică a venit cu toată familia la televizor. Prezentatoarea a fost invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal d şi a povestit cum se descurcă cu cei mici.

Teo a revenit din vacanţă şi în prima ei emisiune i-a avut invitaţi pe Anca Serea şi cei cinci copii ai ei, David (14 ani), Noah (4 ani), Ava (2 ani), Sara (7 ani), Moise (3 luni). Energică şi calmă, Anca Serea a povestit cum este viaţa ei acum de când în familie a apărut un nou membru. Vedeta a explicat că ăn curând ea şi acântăreţul Adrian Sână, cu care este căsătorită, vor pleca într-o nouă vacanţă în formulă completă.

Teo nu se aştepta ca micuţul Moise să ceară atât de repede înapoi la mama lui
Teo nu se aştepta ca micuţul Moise să ceară atât de repede înapoi la mama lui

Dacă pentru cele câteva zile la mare au avut nevoie de trei maşini, acum vedeta va fi nevoită să ia bagaje mai puţine pentru că pleacă la Toscana, iar călătoria se va face cu avionul. Şi cum la o emisiune în direct se întâmplă lucruri neprevăzute, la un moment dat, ăn timp ce vedeta povestea liniştită, micuţul Moise a început să plângă, iar Teo s-a oferit să-l consoleze.

Anca a venit la emisiune cu toţi cei cinci copii
Anca a venit la emisiune cu toţi cei cinci copii

Bebeluşul a stat câteva secunde cuminte, însă obişnuit cu mămica lui a cerut insistent, înapoi, la ea, aşa că s-a folosit de tot ce ştie el să facă mai bine pentru a ajunge în braţele Ancăi. Vedeta s-a ridicat de pe canapea şi l-a preluat pe Moise, care deja începuse să o ciupească pe obraz pe prezentatoare, spre amuzamentul celor din platou.    

Anca Serea a devenit mămică pentru a cincea oară la 20 mai. Şatena a născut natural la o clinică privată din Capitală după ce bebeluşul ei s-a lăsat ceva aşteptat. Moise nu s-a grăbit să vină pe lume, căci a cam depășit termenul estimat de medicul Ancăi. Vedeta ar fi trebuit să nască în jurul datei de 20 aprilie, dar micuțul s-a hotărât să-și facă familia să stea cu sufletul la gură. Acum, toţi se bucură de el, căci este un copil cuminte şi nu îi face probleme mamei şi frăţiorilor lui.     

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg