Teo Trandafir a răpit privirile la petrecerea de cununie a Gabrielei Cristea FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Teo Trandafir arată incredibilFoto: Alex Muscaliu
Teo Trandafir arată incredibilFoto: Alex Muscaliu

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au cununat civil joi, 30 aprilie, în prezenţa rudelor, la Primăria Sectorului 4. După, cei doi au organizat o petrecere la un restaurant din nordul Bucureştiului, cu invitaţi unul şi unul.

Printre cei care au venit să fie alături de Gabriela şi Tavi s-a aflat şi Teo Trandafir (46 de ani). Ea a uimit pe toată lumea cu silueta ei impecabilă, pe care a expus-o într-o ţinută foarte elegantă. Într-o bluză albă şi o fustă neagră până la genunchi şi cu o curea în talie, Teo nu s-a temut să îşi arate noile ei forme. 

Prezentatoarea Kanal D a venit însoţită de coregraful Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucul. 

Teo a slăbit enorm după operaţia de micşorare a stomacului
Teo a slăbit enorm după operaţia de micşorare a stomacului

Teo s-a luptat multă vreme cu probleme de greutate. După ani de ţinut regimuri care nu au dat roade, ea şi-a miscorat stomacul în decembrie 2013. De atunci, Teo a pierdut 40 de kilograme şi acum arată fantastic. 

Simona Pătruleasa a venit alături de soţ

Simona Pătruleasa şi soţul ei, la petrecerea de cununie a lui Gabi Cristea
Simona Pătruleasa şi soţul ei, la petrecerea de cununie a lui Gabi Cristea

Simona Pătruleasa a venit şi ea la petrecerea dată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV a intrat în restaurant ţinându-se de mână cu soţul ei, Sabin Ivanof. Cei doi au optat pentru ţinute lejere, dar elegante: Simona a purtat o pereche de pantaloni albi, largi, cu un top maro şi o jachetă animal print, în timp ce Sabin a avut un sacou bleu şi o pereche de blugi. 

Gabriela Cristea, foarte sexy la cununia civilă

Gabriela Cristea (40 ani) a spus joi ”Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 4 din București. Prezentatoarea de la Kanal D a devenit de doamna Clonda, pentru că acesta va fi noul nume al Gabrielei în buletin, după ce s-a căsătorit cu iubitul ei, Tavi Clonda (35 ani).

Cei doi și-au făcut apariția într-o limuzină albă, lungă de 7 metri. Deși nu au făcut acum și ceremonia religioasă, Gabriela a vrut să aibă un buchet de flori și a preferat unul de sezon, din liliac alb.

Vedeta TV a a purtat o rochie din dantelă, lila, mulată pe corp şi cu spatele gol. Ţinuta foarte sexy a fost completată de un coc elegant: Gabi a avut grijă ca spatele să nu fie deloc acoperit, tocmai pentru ca rochia să aibă impactul dorit.

Tavi a fost şi el aranjat la patru ace, deşi ţinuta lui a avut un aer mult mai lejer. Într-un costum neagru şi o cămaşă albă, fără cravată. Fire nonconformistă el a optat pentru o pereche de pantofi sport, chiar dacă din piele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net