Teo Trandafir are numai cuvinte de laudă pentru Maia, fiica ei de 16 ani: «E un om inteligent. Vreau doar să fie fericită»


    Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sunt și cele mai bune prietenefoto: arhivă personală
Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sunt și cele mai bune prietenefoto: arhivă personală

Teo Trandafir și Maia sunt nu numai mamă și fiică, ci și bune prietene. Cele două și-au creat un univers numai al lor, în care domnesc armonia și buna înțelegere. Experimentata vedetă tv are numai cuvinte de laudă la adresa adolescentei și recunoaște că a crescut un copil bun și ascultător.

 Chiar dacă nu împart același sânge, pe Teo și Maia le leagă o relație mai puternică decât a multora care au fost uniți de grade de rudenie. Pentru că fata este la vârsta adolescenței, realizatoarea tv s-ar fi așteptat să aibă ceva de furcă, însă crede că este o norocoasă din acest punct de vedere. La baza relației lor, pe lângă dragoste, stă încrederea. "Mizez pe încredere, aceasta este relația pe care ne-am construit-o. Chiar dacă aș vrea să știu toate detaliile din viața ei, dacă ea nu dorește, eu nu pot să fac asta. Dacă dorește să îmi spună, bine, dacă nu, nu. Evident că nu ține secrete, pentru că noi două discutăm despre orice și suntem, în primul rând, prietene", a mărturisit Teo Trandafir pentru Viva.

Maia s-a transformat într-o adolescentă frumoasă
Maia s-a transformat într-o adolescentă frumoasă

Ce își dorește Teo Trandafir pentru fiica ei

Deși acum ceva vreme, Teo își vedea fiica studiind în Marea Britanie, iată că lucurile s-au mai schimbat și a decis să-i lase mână liberă pentru a alege orice ar face-o fericită. "Eu vreau de la Maia doar fericirea ei. Vreau să fie fericită, făcând ce își dorește ea. Poate deveni un croitor foarte  bun, un  astronaut, ce își dorește, atât timp cât în adâncul sufletului ei zâmbește și este fericită. Asta este tot ceea ce doresc. Concepțiile despre viitor îi aparțin. Este un om independent, inteligent, astfel încât să își decidă singură viitorul. Eu nu mi-aș permite vreodată, nici măcar în glumă, să îi spun ce are de făcut. Nu i-am făcut niciodată temele, nu am ajutat-o, nu sunt în stare nici să mă uit la ceea ce învață Maia, pentru că nu înțeleg nimic. Dacă Maia își va dori să facă televiziune, n-are decât să încerce! Va face ce va dori. Nu cred, însă, că va alege acest drum, pentru că îi știu personalitatea. Are dorințele și aspirațiile ei. Dacă va dori să facă televiziune la un moment dat, îi voi sta la dispoziție. Dacă nu, nu", a mai adăugat realizatoarea tv pentru sursa citată.

Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată

Maia avea doi ani în această imagine
Maia avea doi ani în această imagine

Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică."I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Și a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Și tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»; «Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf»; «Și unde m-au pus?» M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea", a povestit vedeta de la Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
cub ioana ilie nastase png
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
FOTO Valer Kovacs
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg