Teo Trandafir: „Eram pregătită să mor”. Ce spune despre cea mai grea încercare din viaţa ei

Ultima actualizare:

    Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal Dfoto: Kanal D
Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal Dfoto: Kanal D

Teo Trandafir a rememorat marţi seară, la Kanal D, cea mai grea încercare din viaţa ei, care a adus-o în pragul morţii. În ianuarie 2011, vedeta de televiziune a ajuns la spital cu pancreatită acută. A fost operată, însă starea ei era tot mai gravă, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse. A fost dusă la un spital din Viena, unde a fost în comă indusă mai multe zile, iar experiența trăită atunci a făcut-o să privească altfel viața.

Întrebată acum, la 9 ani de la acea încercare, ce a gândit când a aflat că nu are nicio șansă de supraviețuire, Teo Trandafir a mărturisit că se împăcase cu ideea că va muri.

”Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny (amuzant, n.r.), pentru că am stat și m-am gândit  - cine trăiește forever (veșnic, n.r.)? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea pățește asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți”, a spus Teo Trandafir în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:

Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată. Cum a reacționat Maia

Teo Trandafir: ”Nu trecusem în partea ailaltă și am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute”

Întrebată dacă după experiența trăită atunci, crede că există viață după moarte, Teo Trandafir a răspuns că nu știe. Însă a povestit în amănunt un vis pe care l-a avut înainte de a ieși din comă. 

”Când m-am trezit într-o cameră lăptoasă am întrebat dacă sunt singură. Am zis: Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb și eu o vorbă cu cineva? Și mi s-a răspuns: Nu, Teo, este o experiență prin care trebuie să treci singură. Și mi-am dat seama că nu prea e de glumă și am întrebat cum aș face să trec în partea cealaltă. Cred că acolo erau sedativele care-și făceau efectul pentru că mi s-a spus așa: Imaginează-ți că ești pe un câmp verde. Că sub tine curge un râu albastru perfect, și acest rău te va lua și te va duce cu el acolo unde-ți va fi mai bine.

Citește și:

Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viață : «Mâine mi se poate întâmpla din nou»

Am făcut exact așa cum mi s-a cerut, am închis ochii, am văzut pajiștea perfect verde, o pajiste irlandeză. Mi-aduc aminte exact, era o pajiște irlandeză, prin ea curgea un râu perfect și corpul meu levita deasupra acestui râu și urma doar să mă apropi de el ca să mă ducă acolo unde era de dus. Și după ce am făcut tot acest efort intelectual fantastic ca să mă adaptez tuturor celor ce mi se ceruseră și care nu erau ușor de dus în condițiile respective, a doua zi dimineață la ora 6 și un sfert, m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori toți adunați să mă facă frumoasă, să mă spele pe cap. Nu trecusem în partea ailaltă și am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute, după care am zis ”Auzi, știi ceva? Mai e timp”, a povestit Teo Trandafir visul avut înainte de a se trezi din comă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net