«Teo vine cu iubitul și cinează unde lucrez eu»

Ultima actualizare:

    Antonio Passarelli şi Teo Trandafir au fost surprinşi ţinându-se de mânăFoto: Click!
Antonio Passarelli şi Teo Trandafir au fost surprinşi ţinându-se de mânăFoto: Click!

Despre Antonio Passarelli ştim că este un maestru al artei culinare, că a făcut ani buni echipă cu Dan Bittman la “Dănutz SRL” (TVR 1) şi că a fost surprins în ipostaze apropiate de celebra Teo Trandafir.

 Despre toate acestea, dar şi despre reîntoarcerea în televiziune, de data asta la Paprika TV, ne-a povestit chiar el.

“Teo este o femeie inteligentă, cu o cultură generală foarte bogată. Eu cu ea ne mai auzim și acum. Pot să-ți zic ceva foarte important, ea vine să mă viziteze cu actualul iubit pe care îl are și cu fiica ei, Maya, unde lucrez eu și cinează împreună toți trei. Ea are viața ei, eu am viața mea, dar asta nu înseamnă că nu ne iubim mental”, ne-a spus Antonio, care ne-a vorbit și despre legătura pe care o are în prezent cu Dan Bittman (55 de ani).

“Eu cu Dan continuăm să ne tachinăm și acum. Ultima discuție cu el a fost la un pahar de vin și trebuie să vă spun că o discuție cu el este una existențială despre viață, despre faptul că îmbătrânim. Discuțiile cu el sunt de două feluri: cele dinainte de 12 noaptea sunt cu râsete, iar cele de după, 12 foarte profunde”, ne-a povestit Passarelli, pe care de luni, 18 septembrie, îl vom vedea la Paprika TV, la emisiunea “La piaţă cu Antonio Passarelli”.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net