Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"


    Theo Rose și Alex, iubitul eifoto: Instagram
Theo Rose și Alex, iubitul eifoto: Instagram

Una dintre cele mai simpatice foste concurente de la "Bravo, ai stil", solista Theo Rose, pe numele ei adevărat Teodora Maria Diaconu, face muzică din plăcere și este pe val. Iar de ceva timp se iubește cu Alex, nepotul celebrului Nea Marin, cu care se înțelege de minune.

Ocupată cu multe proiecte muzicale și nu numai, Theo Rose (23 de ani) ne-a povestit ce urmează pentru ea în carieră, dar ne-a spus și lucruri mai puțin plăcute, cum ar fi faptul că a trecut prin Covid. Și nu doar ea, ci și iubitul ei, Alex, nepotul lui Nea Marin.

Theo Rose: "Nu prea mă gândesc la căsătorie"

"Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine. De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu", ne-a spus Theo.


    Alex este nepotul celebrului nea Marinfoto: arhivă personală
Alex este nepotul celebrului nea Marinfoto: arhivă personală

Theo Rose și Alex au avut Covid

Ea ne-a mai mărturisit că a avut COVID. "Am avut pe la sfârșitul lunii noiembrie. Alex a venit acasă și s-a simțit rău. Și clar, ne-am zis că s-ar putea să fie problema asta. S-a simțit rău două seri, a făcut febră, frisoane, l-au durut mușchii, s-a dus la test și a ieșit pozitiv. M-am izolat cu el în casă, dar m-am testat și eu și am ieșit negativ. Doar că ulterior am avut și eu simtome. Nu am avut gust și miros. Mai mult nu am avut și mi-a trecut după patru zile. Dar mi-am dorit să rămân cu el, izolată, ca să-l iau odată, să văd despre ce e vorba cu virusu ăsta. Pentru că atâta ne-am speriat, încât mi se părea că era ceva monstruos. Într-adevăr, poate deveni fatal pentru cei cu probleme de sănătate, dar să ne ferească Dumnezeu", a spus Theo în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

INTERVIU: Olguța Berbec, secrete din căsnicia ei. Surpriza cu care Remus Novac a cucerit-o pe viață

Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România: “Poate că el e iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el"

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg