Ţi se face pielea de găină! Alina și Romeo de la Alesis au lansat cântece religioase de Paște

simeon stalpnicul png
Irina Loghin, Romeo și Alina de la trupa Alesis

Îi vezi peste tot. În ianuarie au fost în turneu în SUA, cu Irina Loghin și Fuego, apoi au venit din America direct pe scena Sălii Palatului, unde pe 3 martie au cântat în spectacolul omagial pentru Mădălina Manole, iar acum se pregătesc pentru sărbătorile Pascale.

Pe scenă, Alina și Romeo de la Alesis se prezintă de fiecare dată pe în vestimentații colorate, vesele și inedite. Cei doi soți alcătuiesc un cuplu și pe scenă, și în viață, și se asortează de fiecare dată. ”Costumele pe care le purtăm la filmări, spectacole, evenimente, de cele mai multe ori sunt creația comuna a mea, a lui Romeo și a unei bune prietene, Violeta, care răspunde cu drag provocărilor noastre. Fiecare dintre noi vine cu idei și întotdeauna am fost mulțumiți de rezultate. Pentru autenticitate și diversitate colaborăm cu alți oameni talentați din Breaza, care lucrează broderiile manual. Întotdeauna am căutat să ne completăm și din punct de vedere cromatic. Avem în lucru noi ținute, special gândite pentru noile proiecte muzicale. În călătoriile noastre întotdeauna am completat garderoba cu ținute și accesorii care se potrivesc proiectelor noastre”, a povestit, pentru Click!, Alina de la trupa Alesis.

simeon stalpnicul png
Alina şi Romeo de la Alesis, la concertul din 3 martie, de la Sala Palatuluifoto: Sever Gheorghe

Cei doi artiști au  imprimat pentru prima dată cântece religioase. ”Legat de noile proiecte, suntem foarte bucuroși, pentru că am reușit să imprimăm pentru prima dată câteva cântece religioase, pentru această perioadă. De asemenea, albumul de muzică ușoară este aproape de final și sperăm să îl lansăm cât de curând”, a mai spus interpreta. Alina și Romeo au primit un tablou ieșit din comun de la o admiratoare. “Ni l-a făcut o fană din Bucovina. Este realizat din flori presate, culese de dumneaei”, mai spune Alina.

simeon stalpnicul png
O admiratoare le-a făcut un tablou special, din flori

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
zimbru foto tvr
image
image
image
image
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg