Ți se rupe sufletul! Singură în izolare, Marina Voica se uită peste gard, după un vecin cu chef de vorbă

Ultima actualizare:
Marina Voica, lipită de gard, așteptând să schimbe o vorbă cu cineva
Marina Voica, lipită de gard, așteptând să schimbe o vorbă cu cineva

Celebra solistă Marina Voica (83 de ani) a învățat să trăiască singură, de peste 15 ani, de când a părăsit Bucureștiul, și a ales să se mute într-o cochetă vilă din Breaza, însă tânjește după aplauzele fanilor. Adesea, cântăreața se satură să stea închisă între patru pereți și iese la poartă, pentru a saluta, prin gard, câte un trecător dornic de socializare. Iar când se plictisește, artista de top se machiază, îmbracă hainele elegante de concert, și face paradă modei pe terasă, pozele fiind apreciate de fani pe conturile sociale.

Marina Voica stă singură, de două luni, în izolare. Nu o ajută nimeni la cumpărături, de fapt nici nu prea are cine, așa că își potrivește masca chirurgicală, își pune mănușile și pornește, cu pași mici, spre piață. Sunt și zile în care stă cuminte în casă, de teamă să nu se îmbolnăvească, iar când simte nevoia să schimbe o vorbă iese în curte. Celebra artistă și-a postat pe conturile sociale o fotografie emoționantă, în care privește lung, spre drumul principal, cu obrazul lipit de poarta grea din fier. Ochii îi strălucesc de bucurie când vreun cunoscut îi face cu mâna de la distanță și o întreabă de sănătate.


    Marina Voica, lipită de gard, așteptând să schimbe o vorbă cu cinevafoto: Facebook
Marina Voica, lipită de gard, așteptând să schimbe o vorbă cu cinevafoto: Facebook

Deunăzi, Marina a alungat plictiseala și cu o prezentare de modă, în curte, îmbrăcând o ținută elegantă, neagră, cu pălărie șic, dar și o alta roșie. În dreptul fotografiilor, a menționat cu umor: ”Dacă nu pe stradă, măcar pe terasă!”.

Contactată luna trecută de reporterii Click!, Marina Voica ne-a povestit despre viața la vreme de pandemie: „Mereu mi-a fost frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când”. Cântăreața își menține tonusul cu sport. „Mai fac gimnastică, am o condiție fizică bună. Am făcut și curățenie în casă, am aspirat în toate ungherele. Mai ies în curte, mă aranjez când ies și până la poartă. Fac haz de necaz, să vedem cât mai durează. Dacă nu am activitate, stau acasă”, a completat interpreta șlagărului „Și, afară, plouă, plouă!”.

Citește și:

Marina Voica, fără machiaj la 83 de ani. Curajul i-a fost apreciat de fani

VIDEO Marina Voica: «M-a pus să filmez în pielea goală. Am fugit și a venit după mine cu Miliția»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net