Tily Niculae este însărcinată cu al doilea copil: «Ştiam că minunile există!»

image
Tily Niculae a intrat în ultimul trimestru de sarcinăFoto: arhivă personală

Aniversare emoţionantă pentru Tily Niculae, actriţa cunoscută în special pentru rolul interpretat în îndrăgitul serial „La Bloc”. După ce ani la rând s-a luptat cu psoriazisul şi depresia care a pus stăpânire pe ea la aflarea acestui diagnostic, acum interpreta personajului Roxana din celebrul serial difuizat în trecut de Pro TV trece printr-o perioadă fericită şi se pregăteşte să nască al doilea copil la începutul anului viitor. Actriţa a dat vestea chiar de ziua ei.

Tily Niculae a împlinit 34 de ani şi se pregăteşte să-şi mărească familia. Este mama Sofiei, dar poartă în pântece un bebeluş, care o afce să tremure de emoţie la gândul că în curând îl va cunoaşte. Actriţa are o sarcină avansată şi se pregăteşte să aducă pe lume al doilea copil la începutul anului 2020. 

"Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși a mai rămas foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebr din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!

image
Tily mai are o fetiţă în vârstă de 8 ani

De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămică ce a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -Venim! Toate pânzele sus… Ah, da, să nu uit: 34 ANI. De azi! Sunt bogată și recunoscătoare. Îmi este inima plină de iubire! Mulțumesc, Doamne!", a notat actriţa pe blogul personal

Tily Niculae a pierdut o sarcină gemelară în urmă cu trei ani

Dacă acum este extrem de fericită la gândul că îşi va mări curând familia, cu doar câţiva ani în urmă, Tily suferea enorm după ce afla că a pierdut o sarcină gemelară. S-a întâmplat la scurt timp după ce a apărut  fetiţa ei Sofia, în vârstă acum de 8 ani. 

„A doua sarcină era de gemeni. Am pierdut două sarcini în aceeasi zi din viaţa noastră, la un an distanţă, în ziua căsătoriei noastre. Mi-a spus un terapeut o chestie foarte interesantă. Copiii noştri sunt tot ai noştri şi cei născuţi, şi cei nenăscuţi. Deci, eu nu consider că fiica mea nu are sau nu a avut fraţi. I-am spus soţului meu că nu vreau să fac o obsesie din asta, nu îmi doresc să ajung la obsesie şi mă bucur enorm că Sofia a venit pe pământ şi face cât 100 de copii”, povestea Tily Niculae într-o emisiune tv.

Tily Niculae suferă de 13 ani de psoriazis, o afecţiune a pielii 

Tily Niculae suferă de psoriazis, o boală a pielii: „Am avut un şoc emoţional şi astfel s-a declanşat boala. Ani la rând medicii mi-au spus că e o eczemă ţi mi-au dat creme peste creme, dar nimic nu a funcţionat. Puţini ştiu ca eu nu îmi pot spăla copilul. Port mănuşi menajere să nu o zgâri pe fetiţa mea şi plâng de usturime noaptea (...) M-am învăţat să trăiesc cu această boală, care este autoimună şi, din păcate, la mine nu a reacţionat la niciun medicament. Sunt deja un caz injectabil”, susținea Tily la „Teo Show”, în urmă câţiva ani. 

Citeşte şi:

Nici decolteul nu a salvat-o de la un dezastru vestimentar! Ce actriţă s-a îmbrăcat aşa

Tily Niculae a trecut prin clipe grele. Fiica sa a fost operată

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
disparuta olt foto ipj olt png
Miliardarul Rinat Ahmetov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni