Tily Niculae nu are unde să nască. Spitalul ales de actriță, blocat de coronavirus: "Sunt în pom"

25 martie 2020
article img
Tily Niculae va fi nevoită să nască la altă maternitate și cu alt medic decât cel care i-a supravegheat sarcina

Tily Niculae, actrița cunoscută din serialul „La Bloc” (PRO TV, 2002), se pregătește în aceste zile să-și aducă pe lume al doilea copil, pe Răducu. Din păcate, planurile lui Tily Niculae au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus care a închis mai multe spitale, printre care și maternitatea privată unde avea programată nașterea prin cezariană.

Tily Niculae (34 de ani) suferă alături de celelalte graviduțe care așteaptă să nască și momentan nu au unde. În plus, este criză și de medici. Tily Niculae ar fi trebuit să nască prin cezariană cu doctorul care i-a supravegheat sarcina și spera săptămâna trecută că totul va fi conform programării. „Voi naște la clinica unde lucrează doctorul meu, dar nu doresc să spun la ce spital. Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri. Am învățat asta de la sarcina cu Sofia (8 ani, primul ei copil – n.r.), când am cumpărat toate prostiile și a fost exemplul cel mai prost când a venit vorba despre cosumerismul excesiv”, ne-a spus Tily Niculae săptămâna trecută.

article img
Tily Niculae (34 de ani) alături de soțul Dragoș Popescu (44 de ani) și de fiica lor, Sofia (8 ani)

Tily Niculae râde și plânge în autoizolare

Tily Niculae s-a speriat de ce se întâmplă în lume și a publicat un mesaj pe rețele de socializare. „Sofia vrea să descopere vaccinul pentru COVID-19, iar eu NU clachez. Între timp, eu trec de la plâns, la ras. M-a emoționat maxim un mesaj. De ieri și până azi nu am dormit. Am simțit într-un fel că lucrurile o iau razna. Pentru că oricât aș «urla» aici, nu am cum să opresc INCONȘTIENȚA unora. O gravidă a blocat și închis sistemul MEDLIFE. Nu vă zic când urma să nasc, că îmi cade părul din cap. Ca mine, alte mame. Ca noi, alți părinți, frați, surori-cadrele medicale. Care au fost expuse cu bună știință. Nu am cum și nu voi uita vocea medicului de azi de dimineață. Aș putea spune că sunt în pom. Dar eu zic - încă rămân în echilibru. Pentru că, în acest moment, doar această opțiune o AM!: #RĂDUCU, SĂ ȘTII CĂ SUNTEM BINE! Ascultă de mami că E BINE! Nu avem sigur nici spital, nici medic. Dar tu ține-te bine de mine că ești în siguranță!”, a spus Tily Niculae pe rețelele de socializare, semn că situația nu este extraordinară pentru actrița care urmează să nască.

Citește și:

Tily Niculae este însărcinată cu al doilea copil: «Ştiam că minunile există!»INTERVIU Gravide în vreme de coronavirus. Laura Cosoi, izolată la socri, Tily Niculae, pofte cu parizer și untură