Titi Aur explică de ce Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină după tragicul accident

image
Pilotul Titi Aur a analizat condițiile în care s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanufoto: arhiva Click!

Cunoscutul pilot Titi Aur a explicat într-o intervenție la Digi 24 contextul accidentului în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Pentru că mulți s-au mirat că trupul neînsuflețit al designerului a fost găsit lângă mașină, Titi Aur a spus că, cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat pentru că Răzvan nu purta centura de siguranță.

Răzvan Ciobanu (43 de ani) a murit luni dimineață, într-un accident de mașină în județul Constanța. Trupul neînsuflețit al designerului a fost găsit lângă mașină, un autoturism de teren, de paznicul unei ferme, care a și alertat autoritățile după accident.

Titi Aur, instructor de conducere defensivă, a explicat într-o intervenție la Digi 24 cum a fost posibil acest lucru. ”Cu siguranță a fost vorba despre viteză mare, pentru că autoturismul a lovit mai multe obstacole. De asemenea, cu siguranț Răzvan nu purta centura de siguranță, pentru că altfel ar fi rămas în mașină. La cum arată mașina, partea stângă oarecum întreagă, airbag-urile sărite, dacă Răzvan purta centura, cu siguranță era acum în viață. De multe ori conducătorii auto cuplează centura, dar prin spate, ca să păcălească polițiștii și ca să nu mai țiuie senzorul specific.

În această situație însă, în cazul unui accident, centura se transformă în praștie și te aruncă efectiv de pe scaun. Nu mai ai niciun control asupra mașinii. În multe accidente, portiera se deschide și se închide în timpul impactului, astfel încât pare că nu aveai cum să ieși din mașină. Probabil așa s-au întâmplat lucrurile și acum, când trupul lui Răzvan a fost găsit lângă mașină.

Anchetatorii trebuie să ia însă în calcul toate pistele, inclusiv aceea ca altcineva să fi condus mașina. Pentru că partea stângă, aceea a șoferului, este întreagă, e posibil ca această a doua persoană să fi ieșit și să fi plecat de la locul accidentului. E treaba anchetatorilor să elimine toate aceste ipoteze. Ceea ce mi se pare mie suspect este că mașina s-a deplasat aproape un kilometru pe teren denivelat, după ce  a ieșit de pe carosabil”, a explicat Titi Aur.

Răzvan Ciobanu, singur în mașină la momentul accidentului

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Cel mai probabil, designerul își petrecuse toată noaptea în cluburile de pe litoral. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat.

Citește și:

EXCLUSIV Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, șocat de moartea designerului

Adina Buzatu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: «Ar fi spus dacă avea gânduri sinucigaşe»

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran