Tonciu, tu ești? Andreea și sora ei au făcut parada modei la un chef

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu şi Daniel s-au cununat religios pe 4 septembrie 2016

Ce face măritișul dintr-o femeie! Andreea Tonciu s-a schimbat radical de când e soție și mămică, iar acum numeri pe degetele evenimentele mondene la care participă. Marți seară a ieșit în oraș și ne-a surprins total.

Andreea Tonciu (27 de ani) nu putea rata cheful aniversar al Denisei Tănase care, deși a împlinit 30 de ani pe 13 octombrie, a dat de băut abia marți, pe 24. Evenimentul a avut loc la un local de lux din Pipera, iar Andreea a venit fără soțul Daniel Niculescu, dar împreună cu sora mai mică, Lorena (18 ani). Mezina era mai ușor de recunocut decât celebra ei soră, căci Tonciu “s-a ascuns” și sub un breton des, și sub o glugă imensă. Era machiată puternic cu negru, iar hainele largi nu aminteau cu nimic de ținutele sexy cu care ne-a obișnuit pe vremuri. Sora ei, în schimb, a salvat situația, căci a purtat o rochiță mini, cambrată pe talia de viespe. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în septembrie 2016, după ce în luna iunie a aceluiași deveniseră părinți de fată.

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu abia se vedea de sub breton și de sub glugă. Lorena Tonciu (stânga) seamănă mult cu sora ei mai marefoto: Sever Gheorghe

Andreea Tonciu și Raluca Tănase s-au iubit cu Nicolae Mitea

Iată că deși în trecut au avut același iubit, evident în perioade diferite, Andreea Tonciu și Raluca Tănase nu-și poartă ranchiună și chiar sunt prietene. Bărbatul comun este nimeni altul decât fostul fotbalist Nicolae Mitea, cu care Raluca s-a iubit până în 2006, iat Andreea, până în 2013.

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu și Nicolae Mitea

simeon stalpnicul png
Nicolae Mitea și Raluca Tănase
peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg