Totul despre filmul regizat de Pavel Bartoș. Scurtmetrajul "Romanian Tradition" va fi în premieră, pe PRO TV


    Filmul regizat de Pavel Bartoș va fi difuzat de PRO TV vineri, 29 mai, după finala "Românii au talent"foto: arhivă personală
Filmul regizat de Pavel Bartoș va fi difuzat de PRO TV vineri, 29 mai, după finala "Românii au talent"foto: arhivă personală

Una dintre cele mai importante premiere ale anului 2019, pentru Pavel Bartoș, a fost debutul lui ca regizor de film! "Romanian tradition", o comedie românească, a fost lansat și a arătat o nouă latură a cunoscutului actor și prezentator TV! Filmul va fi difuzat la PRO TV vineri, 29 mai, imediat după finala "Românii au talent" (PRO TV)

Filmul prezintă experiența a doi studenți care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat și, încercând să respecte toate tradițiile românești, deturnează nunta. În ce fel deviază aceștia evenimentul, putem afla vineri, imediat după marea finală Românii au talent.

Scurtmetrajul aduce la start o distribuție care nu poate fi ratată: Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu.

În film joacă Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu
În film joacă Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu

”A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult această nouă provocare”, spune Pavel Bartoș despre experiența lui ca regizor. În ceea ce privește Romanian Tradition, el a admis că “Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vrea să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine. Sunt fericit că primul meu film va fi difuzat chiar după finala show-ului, am emoții mari și sper că toată lumea va fi alături de mine și echipa mea. Va fi cea mai emoționantă zi de vineri din a mea viață profesională”. De sâmbătă, filmul va fi disponibil pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoș, unde toată lumea îl va putea viziona.

Citește și:

Finala „Românii au talent”. Concurenții se antrenează în sufragerie pentru premiul de 120.000 de euro

Exclusiv! În ce condiții se va derula marea finală „Românii au talent”. E o premieră!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg