Totul despre nunta Andreei Bălan cu George Burcea!


  Înainte de plecare, Andreea Bălan a postat o fotografie misterioasă cu rochia de mireasă pe care o va purta la ceremonia din SUA
Înainte de plecare, Andreea Bălan a postat o fotografie misterioasă cu rochia de mireasă pe care o va purta la ceremonia din SUA

A sosit momentul cel mare pentru Andreea Bălan şi iubitul ei, actorul George Burcea. Cei doi au plecat să se căsătorească în America, lângă Los Angeles, departe de ţara natală şi de familiile lor. Mireasa i-a făcut pe plac partenerului ei, care visa încă din adolescenţă să se însoare pe celebra plajă Sunset Beach.

În weekend, îndrăgostiţii Andreea Bălan (32 de ani) şi George Burcea (29 de ani) şi-au luat zborul spre Los Angeles, în SUA, pentru cea mai mare aventură de până acum a vieţii lor. Cei doi au de gând să-şi unească destinele, aşa cum solista a declarat, pe plaja Sunset Beach, pe coasta Pacificului, fără părinţi şi prieteni, doar în prezenţa preotului şi a naşilor. Dacă totul decurge conform planului, Andreea şi George ar putea spune “da” chiar luni, 20 martie. Viitoarea mireasă, care a devenit mămică de fetiţă pe 9 octombrie, a povestit de mai multe ori de unde le-a venit ideea acestei nunţi atipice.


  Andreea și George Burcea și-au dorit o ceremonie specială, pe plajă, într-un decor de vis
Andreea și George Burcea și-au dorit o ceremonie specială, pe plajă, într-un decor de vis

“Am stabilit totul. Preotul este român. Ceremonia va fi la apus. Lui George i-a plăcut foarte mult o scenă din serialul «Sunset Beach» şi i-am dat biletele (n.r. de avion) pe 15 ianuarie, de ziua lui. El este un tată dedicat sută la sută. Dacă el nu mă ajuta atât de mult, pe lângă filmările, repetiţiile, reclamele şi şedinţele foto pe care le are ca actor, eu nu aş fi putut să revin atât de repede pe scenă. Ella face 5 luni, deci e ok să lipsim. O să stăm două săptămâni, iar la întoarcere va fi botezul Ellei, unde vom da o petrecere cu toate rudele ca să le bucurăm şi pe ele. Mai avem şi două străbunice care vor fi şi ele invitate”, a povestit Andreea, la Antena 1. Click! a aflat şi alte amănunte, povestite de persoane apropiate cuplului. “Andreea a vorbit înainte cu preotul de acolo, îi aşteaptă, iar înainte de ceremonie vor inspecta plaja. Le va fi dor de Ella Maya, fetiţa lor, dar micuţa e pe mâini bune, căci rămâne în ţară în grija bunicilor. Andreea se întoarce de acolo doamna Bălan Burcea şi o va aştepta o perioadă aglomerată, au multe de pregătit cu botezul”, ne-au povestit sursele noastre.

simeon stalpnicul png

„Amândoi erau foarte emoţionaţi şi speră să iasă evenimentul aşa cum îşi doresc. Vor ca totul să fie intim şi să nu se expună prea mult, nu vor să fie fotografiaţi şi urmăriţi de paparazzi”, ne-a mai spus aceeaşi sursă. Înainte de plecare, Andreea a lăsat pe reţelele de socializare câteva detalii, iar fotografia în care se vede rochia de mireasă, pusă în bagaj, a strâns mii de aprecieri. Rochia, pe care se pare că predomină broderia, este o creaţie Athena Filip, brand pe care solista l-a promovat recent şi la Târgul de Nunţi de Romexpo. “Fericită să plec într-un loc care îmi dă un sentiment de libertate – Los Angeles”, a scris Andreea pe Facebook, înainte de decolare.

Cum a început relaţia cu George 


  George și Andreea, doi părinți topiți dupa micuța lor
George și Andreea, doi părinți topiți dupa micuța lor

După o relaţie de aproape 10 ani cu compozitorul şi interpretul Keo, Andreea Bălan l-a întâlnit la sfârşitul lui 2014 pe actorul şi scriitorul George Burcea. Acesta a jucat rolul iubitului în videoclipul „Rece” şi aşa s-au împrietenit. Au păstrat legătura şi câteva luni mai târziu au deventit iubiţi, iar în vacanţa din 2016, Andreea a rămas însărcinată. Pe 9 octombrie, Andreea Bălan a devenit prima oară mamă.

Serialul a avut milioane de fani

simeon stalpnicul png

Serialul „Sunset Beach” a debutat în 1997, fiind produs de celebrul Aaron Spelling. Doi ani mai târziu, poveştile de dragoste ale producţiei au fost difuzate şi de Televiziunea Română. Serialul s-a încheiat în anul 1999. Milioane de fani din lumea întreagă au urmărit cu sufletul la gură povestea de dragoste a protagoniştilor Meg (Susan Ward) şi Ben (Clive Robertson).

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Virgil Musta
ronaldo twitter jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău