Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

image
Verigheta Cartier este din aur alb şi diamante

Îndrăgostit lulea de Ioana Simion (43 de ani), Ilie Năstase (72 de ani) face pasul cel mare anul acesta. El şi frumoasa constănţeancă au stabilit evenimentul în funcţie de data şi locul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Aşadar, cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe data de 8 august, la malul mării. Şi-au luat deja verighete de firmă!

Îmbracă pentru a cincea oară costumul de ginere!  De nouă luni, Ilie Năstase trăieşte o poveste de dragoste alături de o brunetă din Constanţa, pe care se pregăteşte să o ducă la altar, iar reporterii Click! au aflat toate detaliile legate de nunta anlui 2019.

Astfel, marele eveniment  a fost stabilit în funcţie de două criterii cu mare însemnătate pentru ei. Atât cununia civilă, cât şi cea religioasă, au fost fixate în ziua în care s-au văzut pentru prima dată, respectiv 8 august,  în locul în care s-au întâlnit, şi anume pe malul mării. La vremea respectivă fostul tenisman se afla în proces de divorţ cu Brigitte, iar o lună mai târziu a devenit burlac şi în acte.

image
Năstase n-a mai avut răbdare şi poartă deja verigheta

Aflat pe Litoralul românesc, fostul tenisman şi-a intersectat pe-atunci privirea cu a Ioanei într-un restaurant, apoi, pentru a se face remarcat, i-a comandat un pahar de şampanie. Gestul a fost unul cu succes şi iată că bruneta care a reuşit să îl liniştească şi să-l ”cuminţească”, va deveni doamna Năstase peste doar patru luni. Contactată de Click!, Ioana Simion a confirmat zvonurile.

”Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat viitoarea doamnă Năstase, pentru Click! Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor.

image
Teodor şi Deniz abia aşteaptă să devină părinţi

Săptămâna trecută Ioana şi Nasty au vizionat câteva restaurante şi urmează să se decidă pe care îl vor alege. Şi pentru că timpul se scurge repede, fostul lider în tenis a comandat verighetele şi deja le şi poartă pe degete. Este vorba despre bijuterii preţioase, din aur alb, comandate de la celebra firmă Cartier şi care au costat 3.000 de euro. În ceea ce priveşte locuinţa celor doi care se pregătesc să devină o familie, concluzia este că Ilie şi Ioana vor sta şi în Bucureşti, dar şi la Constanţa unde au amândoi case.

Ioana, bunică la doar 43 de ani

Anul acesta este unul cu multe evenimente plăcute. Nunta pe de o parte, dar și faptul că Ioana Simion va deveni bunică. 

Teodor, fiul ei din prima căsnicie, are o relație cu o frumoasă turcoaică pe nume Deniz și urmează să devină părinți. Duminică, Ioana s-a aflat la Constanța întrucât medicii au programat-o pe nora sa pentru naștere.

image
Corneliu Oană o aşteaptă pe Brigitte să iasă din a“Ferma” ca să facă nuntă

Cu mari emoții, Ioana a așteptat să-și întâlnească întâia nepoțică, pe care o vor boteza cu numele Anastasia. ”Astăzi (n.r.: duminică) sau mâine (n.r.: luni) urmează să vină pe lume fetița. Sunt foarte bucuroasă și abia aștept momentul”, ne-a spus Ioana Simion. 

Şi Brigitte s-a căsătorit civil cu iubitul ei

Iată că deşi s-au despărţit, atât Ilie cât şi Brigitte au reuşit să îşi refacă repede viaţa intimă. Bruneta s-a căsătorit civil cu un tânăr de 34 de ani, pe nume Corneliu Oană, din Târgovişte, şi urmează să facă şi o nuntă.

image
Corneliu Oană o aşteaptă pe Brigitte să iasă din a“Ferma” ca să facă nuntă

 ”Avem planuri împreună. Să facem nunta în faţa oamenilor. Suntem deja căsătoriţi civil, depinde de afaceri şi de mai multe lucruri. Am vrea să se întâmple cât mai curând să fim o familie şi ne dorim şi un copil”, a declarat Corneliu Oană, pentru Click! în luna februarie.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
cub anamaria prodan animat gif
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
thumbnail Mars pet friendly office png
medic trimitere consultatie
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj