Totul despre operaţia de varice suferită de Carmen Brumă. Ce restricţii are

image
Carmen Brumă a rezolvat problema picioarelor sale cu o intervenţie minoră

La cinci zile de la operaţia de varice pe care a suferit-o, Carmen Brumă a ieşit la primul eveniment monden, unde a povestit cum se simte după operaţie. Vedeta a explicat că a scăpat de pansament, dar că încă mai are restricţii de la medicul care s-a ocupat de ea. Iubita lui Mircea Badea a mărturisit că nu poate să stea mai mult de o oră în picioare, la volanul maşinii sale nu prea poate să urce, iar pantofii cu toc vor trebui să mai aştepte până o vor însoţi la plimbare.

Carmen Brumă s-a operat săptămâna trecută de varice, problemă medicală cu care se confrunta de ceva vreme. Vedeta a povestit în cercul ei de prieteni că la scurt timp după naştere a început să-i apară pe picioare varice, aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a decis să le opereze în urmă cu doar câteva zile. A optat pentru o interveţie cu laser în urma căreia trebuie să poarte un ciorap de compresie şi să facă tratament autocoagulant.

image
Carmen Brumă a rezolvat problema picioarelor sale cu o intervenţie minorăFoto: arhivă personală

"Sunt mobilă la cinci zile după operaţie. Am scăpat de pansament. Nu pot să port pantofi cu toc mai mult de jumătate de oră. Am încercat, dar nu prea merge. Nici să conduc nu am voie, dar mă duc la control şi poate primesc veşti noi de la doctor şi mă lasă la volan. Simt nevoia ca după o oră de stat în picioare să mă aşez. Port un ciorap de compresie, care nu arată urât deloc, ci ca un dres obişnuit şi îmi fac injecţii în zona abdomenului. Vânătăile au început să dispară, ceea ce mă bucură", a explicat Carmen Brumă într-un live pe care l-a făcut pe pagina ei de Facebook.

Vedeta a recurs pentru varianta operaţiei efectuată cu laser şi dă semne că se recuperează în timp record.     

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
vladimir putin Sursă: Profimedia
vreme rece de toamna
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png