Totul despre rochia de mireasă de 27.000 de dolari a Corinei Prigoană

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urmă cu o lună, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană se așeza la casa lui. Honorius s-a căsătorit religios și i-a jurat iubire veșnică alesei sale, Corina. Nunta lor a fost una rafinată și de lux. Numai rochia miresei a costat 27.000 de dolari. Click! v-a oferit detalii în exclsuivitate despre evenimentul anului 2016.

După multe momente tulburi în familia sa, Silviu Prigoană a avut ocazia să se bucure și să respire fericirea prin toți porii. Fiul său cel mare a îmbrăcat haina de mire pe 9 octombrie și a devenit astfel un bărbat în toată regula. Probabil, următorul moment care-l va face pe afacerist să exalte va fi când Honorius îi va pune și un nepot în brațe.

Nu va mai trece mult timp, căci se aude că proaspeții căsătoriți își doresc să devină părinți. Dar, până atunci, vă oferim detalii de la cea mai frumoasă nuntă din lumea vedetelor. Mireasa lui Honorius a fost o prezență prețioasă, și la propriu, și la figurat. Întreaga sa ținută a costat 37.000 de euro, rochia fiind accesoriul de rezistență pentru care a plătit contravaloarea unei garsomniere, adică 27.000 de dolari.

”M-am inspirat foarte mult după prima rochie de mireasă a lui Kim Kardashian. A costat în jur de 27.000 de dolari. Pentru o rochie este destul de scumpă, dar o dată ești mireasă în viață. Rochia mi-a plătit-o mama mea care ar fi dat oricât pentru fata ei”, a declarat Corina, pentru revista Ciao!

Proaspăta doamnă Prigoană a ales pantofi Loubutin în valoare de 1.000 de dolari, verighetele de la Cartier, și bijuterii care au costat cu totul 10.000 de dolari. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net