Totul despre scandalul celor mai scumpi sâni din România!


    Vica Blochina, aici într-o fotografie din octombrie 2012, când ieşea de la clinica Adinei Alberts
Vica Blochina, aici într-o fotografie din octombrie 2012, când ieşea de la clinica Adinei Alberts

În 2012 s-a plâns că i-a distrus sânii, acum se vor întâlni la tribunal. Medicul estetician Adina Alberts (44 de ani) a dat-o în judecată pe fosta ei pacientă, Vica Blochina (37 de ani), pentru defăimare şi îi cere despăgubiri de aproape o jumătate de milion de euro. Click! vă prezintă cinci semne de întrebare în acest scandal.

Părea un scandal uitat, dar a reizbucnit în forţă. Joia trecută, dr. Alberts, soţia lui Viorel Cataramă a anunţat că a dat-o în judecată pe fosta iubită a lui Piţurcă, după ce aceasta a acuzat-o că i-a distrus sânii. Vica şi-a pus silicoane la clinica Adinei Alberts în mai 2012, iar câteva luni mai târziu a mărturisit că trăieşte un coşmar: are un sân distrus şi trebuie să-şi facă o nouă operaţie. Medicul o acuză că n-a respectat indicaţiile postoperatorii. Totuşi, scandalul “sânilor de jumătate de milion de euro”, cei mai scumpi din România, ascunde multe mistere.

De ce nu a dat-o Vica în judecată?

La scurt timp după izbucnirea scandalului, Vica a declarat că intenţionează s-o dea în judecată pe Adina Alberts pentru că i-ar fi greşit operaţia. În plus, blondina a mai susţinut că le va sprijini cu un avocat şi pe alte paciente nemulţumite de intervenţiile făcute de medicul estetician. Nu s-a întâmplat nimic din toate astea, deşi peste câteva luni se împlinesc doi ani de când acuzaţiile au fost lansate.

Aşa arăta sânul cu probleme în noiembrie
Aşa arăta sânul cu probleme în noiembrie

De ce aşteptat medicul atâta timp până să introducă acţiune în instanţă?

O altă întrebare, tot legată de timp, este şi decizia soţiei lui Viorel Cataramă de a o da în judecată pe Vica Blochina abia joi, 10 iulie 2014. Oare de ce a aşteptat atât de mult? Abia acum au deranjat-o cu adevărat acuzaţiile lansate de fosta ei pacientă? Rugată să clarifice acest lucru, Adina a afirmat: “anul trecut, în viaţa mea personală au intervenit alte priorităţi şi am decis să mă dedic total acestora”. Anul trecut, în iunie, ea s-a căsătorit cu Viorel Cataramă, dar e greu de crezut că organizarea unei nunţi, fie ea şi de miliardari, te poate ţine ocupat un an întreg!

De ce nu există o plângere la Colegiul Medicilor?

În mod normal, un pacient nemulţumit de serviciile unui doctor îl poate acuza de malpraxis şi poate depune o plângere în acest sens la Colegiul Medicilor. În acest caz, nu a existat aşa ceva. Fosta iubită a lui Piţurcă s-a mulţumit să facă publice fotografiile cu sânul inflamat şi cu problemele de după operaţie, a descris durerile, dar nu a făcut o reclamaţie la forurile competente.

“Dovezile” nu mai există!

După problemele pe care le-a avut cu silicoanele în urma operaţiei făcute de Adina Alberts, Vica s-a decis, în vara anului 2013, să-şi schimbe implanturile. Iniţial, a spus că va face această nouă operaţie în Israel, dar până la urmă a ales un spital din Turcia. Medicii i-au schimbat implanturile cu unele noi, de dimensiuni mai mici. În concluzie, “dovezile” nu mai există. Au rămas doar fotografiile şi înregistrările. „Imaginile care au apărut în presă sunt grăitoare, nu mai e nimic de comentat”, s-a mulţumit să spună Vica.

Noul scandal are legătură cu stabilirea definitivă a pensiei alimentare?

Suma pe care Adina Alberts i-o cere Vicăi ca despăgubiri, adică 441.000 de euro, este uriaşă. Medicul spune că reprezintă „doar o parte a prejudiciului moral, material şi de imagine pe care ea l-a creat clinicii”. Să se fi decis oare medicul estetician să-i ceară aceşti bani abia acum, când ştia că veniturile familiei au mai crescut prin faptul că judecătorii au decis, definitiv, ca pensia alimentară plătită de Piţi fiului său să fie de 2.800 de euro pe lună?

Silicoanele, la scurt timp după operaţie
Silicoanele, la scurt timp după operaţie

S-a operat în 2012

Vica a decis să-şi pună silicoane la clinica Adinei Alberts în mai 2012. Câteva luni totul a fost bine, iar Vica s-a declarat încântată. În noiembrie, ea a dezvăluit cum arată de fapt unul dintre sâni. Fosta iubită a lui Piţi a spus că trebuie să-şi schimbe silicoanele cu probleme, lucru pe care l-a şi făcut, în Turcia, în vara anului 2013. 

Adina Alberts e acum soţia lui Viorel Cataramă
Adina Alberts e acum soţia lui Viorel Cataramă
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
serban huidu si mihai gainusa
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png