Totul despre «Supraviețuitorul», cel mai tare show al toamnei


  În Filipine, Dragoş Bucurenci a schimbat şi câte zece tricouri pe zi, din cauza umidităţii şi a căldurii greu de suportatfoto: PRO Tv
În Filipine, Dragoş Bucurenci a schimbat şi câte zece tricouri pe zi, din cauza umidităţii şi a căldurii greu de suportatfoto: PRO Tv

Cel mai tare reality-show al toamnei va debuta la începutul lunii septembrie, la Pro TV. Prezentatorul Dragoş Bucurenci şi cei 18 concurenţi, dar şi echipa de filmare, au trecut prin întâmplări palpitante şi au înfruntat temperaturi greu de suportat. Premiul pus în joc: 100.000 de euro.

În urmă cu două luni, 18 concurenţi şi prezentatorul Dragoş Bucurenci (34 de ani) au plecat spre insulele din Filipine unde s-a filmat, vreme de 44 de zile, reality-showul „Supravieţuitorul”. Întreaga echipă a parcurs 9.451 de kilometri cu avionul, apoi au schimbat alte trei avioane, patru autobuze şi o barcă, până la bază. În total, 37 de ore. Bagajele lor au cântărit  peste 2.000 kg! Nu s-au cazat bine, că au şi apărut primele probleme. Vremea le-a dat bătăi de cap, căci ba ploua cu găleata, ba era arşiţă

„În Filipine, pericole au fost la tot pasul. Soarele, căldura, umiditatea, dar şi o mulţime de furnici, ţânţari, şerpi, şopârle sau meduze care pot «ataca» oricând. Nimeni din echipa de producţie nu a scapat fără înţepături, zgârieturi sau răni deschise cauzate de vietăţile din jur. Cele mai dureroase erau înţepăturile de meduză, pentru care era întotdeauna la îndemână o soluţie specială, cu oţet şi dezinfectant”, ne-au povestit surse din echipa de filmare.

Bucurenci a avut şi el probleme cu clima, căci trebuia să aibă mereu haine de schimb, în condiţiile în care au filmat şi la 40 de grade Celsius. Unii dintre membrii echipei au avut tensiune oscilantă, fiind ”oblojiţi” de băştinaşi cu trestie de zahăr.

Concurenţii au mâncat sute de banane, în această expediţie, săturându-se cât pentru o viaţă
Concurenţii au mâncat sute de banane, în această expediţie, săturându-se cât pentru o viaţă

Încă din prima zi în care au ajuns pe insulă, concurenţii au fost împărţiţi în două triburi, care locuiesc pe insule diferite, la mare distanţă, şi rupte  de civilizaţie. O dată la câteva zile, ambele triburi primesc un mesaj, prin care sunt anunţate că urmează o probă. Acestea sunt de două feluri: una de recompensă şi alta de imunitate. Acestea sunt compuse din mai multe elemente, astfel încât nici un concurent să nu fie dezavantajat. La cea de recompensă, cele două echipe se luptă pentru diverse obiecte care le pot îmbunătăţi viaţa pe insulă. Tribul care câştigă recompensa trebuie să împartă în mod egal tot ce a primit, chiar dacă resursele nu ajung pentru toţi. Câştigarea probei de imunitate asigură tribului respectiv câteva zile în plus pe insulă, cu acelaşi număr de concurenţi. Cine pierde imunitatea ajunge la „Consiliul tribal”, unde concurenţii trebuie să elimine, prin vot, pe cineva.

Prieteniile dintre concurenţi au fost date uitării în tabără

Cei 18 concurenţi au făcut foamea şi au muncit ca nişte robi, pentru premiul de 100.000 de euro
Cei 18 concurenţi au făcut foamea şi au muncit ca nişte robi, pentru premiul de 100.000 de euro

După fiecare probă,  Dragoş Bucurenci vorbeşte cu fiecare om despre neînţelegerile, alianţele şi discuţiile apărute. După ce răspund întrebărilor moderatorului, aceştia votează o persoana din trib pe care să o elimine. Votul e individual şi secret şi poate înclina balanţa către un concurent sau altul. “Consiliul tribal” e locul în care alianţele pot ieşi la iveală, unde un concurent care nu se aşteaptă să iasă din show e eliminat fără măcar să bănuiască, în care prietenii pot deveni duşmani sau în care descoperă că pot avea încredere în cineva în care n-ar fi crezut. Concurenţii mănâncă banane, nuci de cocos sau papaya, până câştigă hrană adevărată.

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
pexels Horoscop 3 noiembrie
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg