Tragedie în familia lui Luis Lazarus! A murit la doar 15 ani, după ce dăduse Capacitatea


    Luis Lazarus a suferit o intervenție chirurgicalăFoto: arhivă personală
Luis Lazarus a suferit o intervenție chirurgicalăFoto: arhivă personală

Luis Lazarius este devastat de durere. Omul de televiziune se află în doliu după ce nepotul lui de doar 15 ani a murit înecat. Adolescentul abia ieşise de la examenul de capacitate şi a vrut să să recorească în râul Topolniţa. Băiatul a ajuns acasă, le-a spus părinților că merge la o înghețată și apoi a plecat cu doi prieteni la scăldat. Deși nu știa să înoate, a intrat în apă într-o zonă adâncă și nu a mai putut să iasă.

Nepotul omului de televiziune îşi propusese să înveţe să înoate, dar a intrat într-o groapă şi nu a mai putut fi scos. Prietenii au povestit că s-au zbătut să-l ridice, dar a fost în zadar. Când au văzut nenorocirea, au chemat pompierii şi ambulanţa. În scurt timp au început căutările şi după aproximativ 20 de minute, pompierii au reușit să găsească trupul. Echipajul de pe ambulanță a început o luptă contra-cronometru pentru salvarea vieții victimei, dar manevrele de resuscitare au eşuat. Adolescentul nu a mai putut fi salvat, deoarece avea plămânii plini de apă şi mâl. Când și-a dat seama că fiul ei nu mai poate fi salvat, mama acestuia a căzut din picioare și a fost prealută de ambulanță și transportată la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin, pentru îngrijiri medicale. Luis Lazarus a primit vestea cu groază şi i-a transmis condoleanţe verişoarei sale.  

"Dragi prieteni, uneori nu ne explicăm de ce se întâmplă lucruri îngrozitoare! A murit băiatul verişoarei mele primare, Adelina, de la Severin, nepoţelul meu! Avea 15 ani şi doar ce luase examenul de capacitate! Nu a făcut rău nimănui, era doar un puşti, care caută să îşi facă un rost în viaţă. Nu cred că pot înţelege logica acestei întâmplări nenorocite! Adelina, fii tare!", a notat Luis Lazarus pe contul de socializare.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
cub catalin botezatu png
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg