Tragedie în familia lui Luis Lazarus! A murit la doar 15 ani, după ce dăduse Capacitatea

simeon stalpnicul png
Luis Lazarus a suferit o interven╚Ťie chirurgical─âFoto: arhiv─â personal─â

Luis Lazarius este devastat de durere. Omul de televiziune se afl─â ├«n doliu dup─â ce nepotul lui de doar 15 ani a murit ├«necat. Adolescentul abia ie┼čise de la examenul de capacitate ┼či a vrut s─â s─â recoreasc─â ├«n r├óul Topolni┼úa. B─âiatul a ajuns acas─â, le-a spus p─ârin╚Ťilor c─â merge la o ├«nghe╚Ťat─â ╚Öi apoi a plecat cu doi prieteni la sc─âldat. De╚Öi nu ╚Ötia s─â ├«noate, a intrat ├«n ap─â ├«ntr-o zon─â ad├ónc─â ╚Öi nu a mai putut s─â ias─â.

Nepotul omului de televiziune ├«┼či propusese s─â ├«nve┼úe s─â ├«noate, dar a intrat ├«ntr-o groap─â ┼či nu a mai putut fi scos. Prietenii au povestit c─â s-au zb─âtut s─â-l ridice, dar a fost ├«n zadar. C├ónd au v─âzut nenorocirea, au chemat pompierii ┼či ambulan┼úa. ├Än scurt timp au ├«nceput c─âut─ârile ┼či dup─â aproximativ 20 de minute, pompierii au reu╚Öit s─â g─âseasc─â trupul. Echipajul de pe ambulan╚Ť─â a ├«nceput o lupt─â contra-cronometru pentru salvarea vie╚Ťii victimei, dar manevrele de resuscitare au e┼čuat. Adolescentul nu a mai putut fi salvat, deoarece avea pl─âm├ónii plini de ap─â ┼či m├ól. C├ónd ╚Öi-a dat seama c─â fiul ei nu mai poate fi salvat, mama acestuia a c─âzut din picioare ╚Öi a fost prealut─â de ambulan╚Ť─â ╚Öi transportat─â la Spitalul Jude╚Ťean din Drobeta-Turnu-Severin, pentru ├«ngrijiri medicale. Luis Lazarus a primit vestea cu groaz─â ┼či i-a transmis condolean┼úe veri┼čoarei sale.  

"Dragi prieteni, uneori nu ne explic─âm de ce se ├«nt├ómpl─â lucruri ├«ngrozitoare! A murit b─âiatul veri┼čoarei mele primare, Adelina, de la Severin, nepo┼úelul meu! Avea 15 ani ┼či doar ce luase examenul de capacitate! Nu a f─âcut r─âu nim─ânui, era doar un pu┼čti, care caut─â s─â ├«┼či fac─â un rost ├«n via┼ú─â. Nu cred c─â pot ├«n┼úelege logica acestei ├«nt├ómpl─âri nenorocite! Adelina, fii tare!", a notat Luis Lazarus pe contul de socializare.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan