Tragedie pentru Mădălin Ionescu! I-a murit tatăl în brațe: “L-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința”


    Mădălin Ionescu e devastat de pierderea părinteluifoto: arhivă personală
Mădălin Ionescu e devastat de pierderea părinteluifoto: arhivă personală

Clipe tragice pentru prezentatorul Metropola TV, Mădălin Ionescu. Tatăl cunoscutului prezentator și-a dat ultima suflare sâmbătă, 14 august, chiar în brațele fiului său. Mădălin a scris un mesaj, ca o lecție de viață.

Mădălin Ionescu este în doliu! Sâmbătă, 14 august, tatăl său, Marin Ionescu, a trecut la cele veșnice. Bărbatul s-a stins din viață chiar în brațele soției sale și ale fiului său. Mădălin Ionescu a dat tragica veste printr-un mesaj plin de emoție postat pe Facebook, la o zi după ce tatăl său a murit. “Tatăl meu s-a stins seara trecută… în prezența mea și a mamei mele… Așa a fost să fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El s-a numit Marin și s-a dus dincolo în preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor! Nu o să pot uita vreodată contorsionarea aceea specifică momentului în care sufletul se desprinde de trup și nici liniștea de după”, a povestit prezentatorul pe Facebook.

Mădălin Ionescu: “A fost cel mai bun tată, realmente”

“Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani. Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului. Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea. Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică!”, a mai scris prezentatorul. 

Mădălin Ionescu: ”De atunci, tata nu mai e la fel”

În martie 2020, Mădălin Ionescu a făcut o dezvăluire despre părintele său. La vremea aceea, omul de televiziune a mărturisit că în urmă cu un an și jumătate, tatăl lui a luat o răceală, după care făcut pneumonie și apoi a urmat un atac cerebral. ”De atunci, tata nu mai e la fel”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare. ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era", spunea Mădălin.

Citește și:

Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu. «M-am îndrăgostit nebunește!»

INTERVIU Mădălin Ionescu, totul despre revenirea la TV: "M-am întors pentru o revoluție de catifea". De ce a ales Metropola TV

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg