Transformare câştigătoare pentru Connect-R! Tina Turner a fost varianta norocoasă


    Connect-R a căştigat gala a cinceafoto: Antena 1
Connect-R a căştigat gala a cinceafoto: Antena 1

Cea de-a cincea gală „Te cunosc de undeva!” a actualului sezon a fost câștigată, sâmbătă seara, de Connect-R, cu o spectaculoasă transformare în Tina Turner. Acesta a fost primul travesti al artistului, pe scena show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Noi transformări magice au avut loc, sâmbătă seara, pe scena de  la “Te cunosc de undeva!”, dar și cu un moment special pe care Ana Baniciu l-a susținut, în deschiderea galei, alături de un invitat surpriză, actorul Marius Bodochi.

Cei doi s-au trransformat în regretații Mălina Olinescu și Adrian Pintea si au cântat piesa “Iubirea noastră”, realizând un moment extrem de sensibil, care i-a emoționat până la lacrimi pe juratul Cristi Iacob și prezentatorul Cosmin Seleși.

Aşa arată Connect-R, transformat în Tina Turner
Aşa arată Connect-R, transformat în Tina Turner

Sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, Carmen Rădulescu s-a transformat în cunoscutul artist italian Eros Ramazzotti, Romică Țociu a fost Marius Moga și le-a promis aproape tuturor colegilor și juraților câte o melodie, creație proprie, iar Ana Baniciu și Raluka  au urcat pe scenă transformate în surorile Antonia și Encarnasion Salasar, adică Azucar Moreno. Pentru rolul P!nk, pe care l-a interpretat sâmbătă seara, Alin Gheorghișan a învățat să meargă pe tocuri înalte mai bine decât multe reprezentante ale sexului frumos, iar Alexandra Velniciuc a îmbrăcat un costum popular moldovenesc, împrumutat de la jurata Ozana Barabancea, o mare iubitoare a portului românesc, ca să o imite pe Mioara Velicu. Barbara Isasi, de la Mandinga, a fost Shoniwa Shingai, solista grupului Noisettes, o artistă foarte talentată născută la Londra din doi părinți care au emigrat din Zimbabwe, Jean de la Craiova a întruchipat un francez cool și dezinhibat, Manu Chao, iar Mihai Trăistariu a fost o artistă extravagantă, cu o viață tumultoasă, italianca Patty Pravo.

La finalul serii, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar colegii de la canapea au decis că cea mai reușită transformare a galei a fost cea a lui Connect-R, care a imitat-o pe incredibila Tina Turner. Momentul a fost ales câştigător.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
cub theo rose anghel damian png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg