Transformarea şocantă a lui Silviu Prigoană. Ce spune despre schimbare omul de afaceri

Ultima actualizare:

    Silviu Prigoană a ajuns de la 110 kg la 73, dar nu e mulţumit şi vrea să mai slăbeascăFoto: montaj Click!
Silviu Prigoană a ajuns de la 110 kg la 73, dar nu e mulţumit şi vrea să mai slăbeascăFoto: montaj Click!

Silviu Prigoană a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit şi şi-a ras mustaţa. Omul de afaceri cântăreşte acum 70 de kilograme şi pare o cu totul altă persoană. Uimită de transformare a fost şi Teo, în emisiunea căreia a fost invitat Prigoană.

Silviu Prigoană a uimit pe toată lumea când a apărut în ediţia de miercuri a emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Într-o pereche de blugi şi o cămaşă cadrilată, omul de afaceri arăta ca un puşti, iar Teo chiar a glumit că nu e el şi altcineva i-a luat locul.

Întrebat ce s-a întâmplat, Prigoană a spus, glumind, că "m-au îmbrăcat copiii, de la tineret. 16-18 ani". 

Uimită de schimbare, Teo a vrut să afle ce a făcut pentru a slăbi, dar Prigoană a fost din nou evaziv: "M-am îngrăşat trei kilograme. Am ajuns la 70 kg, cifra dorită, dar acum m-am îngrăşat şi trebuie să slăbesc". 

Prigoană şi copiii lui cei mici, Eduard şi Maximus, au fost plecaţi în Germania, la un parc de distracţii, şi au petrecut şi câteva zile la Disneyland, în Paris. Însă omul de afaceri a dezvăluit că nici el, nici cei mici, nu au fost mulţumiţi de faimosul parc din Franţa şi că nu vor să repete experienţa. 

"Am fost în Germania. Am avut două zile pauză în sejurul respectiv, a trebuit să mutăt rezervările din august în iulie, pentru că ne-a trimis notificare coana mare că are concediu în august şi pleacă cu copiii în Grecia. Am plecat la Disneyland două zile. Copiii au fost foarte dezămăgiţi de Disneyland. Nu e pentru copiii, e pentru adulţi. Şi eu am fost dezamăgit. Eu fiind handicapat nu am avut o bancă pe care să stau. Am stat pe bordură să beau o cola", a povestit Silviu.

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg