Trecutul amoros al Ginei Pistol! Cu cine s-a iubit înainte de Smiley? Bărbaţii din viaţa ei, de la Codin Maticiuc, la Alin Cocoş


    Gina Pistolfoto: Facebook
Gina Pistolfoto: Facebook

De aproximativ doi ani, despre Gina Pistol se spune că s-ar iubi cu Smiley, însă cele două vedete refuză să recunoască acest lucru, dorind ca viaţa lor privată să stea departe de ochii presei şi al publicului.

Deşi au fost fotografiaţi de câteva ori împreună, Gina Pistol şi Smiley au reuşit totuşi să stea departe de ochii curioşilor, însă toţi apropiaţii lor fac glume pe seama relaţiei lor. Chef Cătălin Scărlătescu a spus, nu doar o dată, că abia aşteaptă nunta celor doi, iar alte personalităţi şi-au manifestat public dorinţa de a participa la petrecerea de nuntă.

Însă, înainte de a deveni iubita lui Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi destul de cunoscuţi în showbiz. Fosta vedetă Playboy, care este o femeie simplă şi modestă, s-a născut în Roşiorii de Vede, iar primul ei iubit celebru a fost Codin Maticiuc, care i-a fost alături în 2015, timp de nouă luni.

Iată cu ce bărbaţi cunoscuţi din showbiz s-a iubit Gina Pistol până în anul 2017, când a ajuns în braţele lui Smiley

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg