Tricourile purtate de Halep ╚Öi Mutu, scoase la licita╚Ťie

image
Simona Halep a scos mai multe mingii la licita╚Ťie, pengtru balul de caritate din Bra╚Öov

Sunt figuri prolifice ale sportului rom├ónesc ┼či se implic─â ├«n sprijinirea unor copii talenta┼úi, dar f─âr─â posibilit─â┼úi materiale. Adrian Mutu ┼či SImona Halep au donat obiecte pre┼úioase ce vor fi licitate ├«n cadrul Balului de Caritate ÔÇ×Talente de Azi pentru Bra╚Öovul de M├óine''.

Lansat ├«n 2011, Balul de caritate ÔÇ×Talente de azi pentru Bra┼čovul de m├óineÔÇŁ a devenit deja o tradi╚Ťie a comunit─â╚Ťii bra╚Öovene ╚Öi are drept scop sus╚Ťinerea copiilor ╚Öi tinerilor talenta╚Ťi lipsi╚Ťi de resursele finaciare ╚Öi materiale necesare pentru a-╚Öi cultiva ╚Öi valorifica aptitudinile native. La 3 octombrie, Organiza┼úia Femeilor Social Democrate din Bra┼čov a preg─âtit cea de-a patra edi┼úie la ARO Hotel Palace ┼či beneficiaz─â de sus┼úin─âtori ┼či invita┼úi de prestigiu. Celebrul naist Nicolae Voicule┼ú va sus┼úine un recital extraordinar ├«n cadrul balului. De asemenea, numeroase personalit─â╚Ťi ╚Öi vedete vor contribui la reu╚Öita acestui eveniment, particip├ónd ╚Öi don├ónd obiecte personale care vor fi v├óndute la licita╚Ťia organizat─â ├«n cadrul evenimentului. Ilie N─âstase, Simona Halep, Adrian Mutu, Dana S─âvuic─â, Gabi Balint, Maria Simion, Eduard Irimia, Galyna Pinzari, Elisabeta Lip─â ╚Öi C─ât─âlin Cazacu sunt doar c├óteva dintre personalit─â╚Ťile care vor ajuta ca tinerii ╚Öi copiii talenta╚Ťi din jude╚Ťul Bra╚Öov s─â poat─â s─â urmeze un drum bun ├«n via╚Ť─â. Fiecare dintre ace╚Ötia va dona unul sau mai multe obiecte personale, care vor fi licitate ├«n cadrul evenimentului.

Licita╚Ťia ├«ncepe de la 500 de lei

Adrian Mutu a donat un tricou al echipei Petrolul Ploie╚Öti, unde a jucat p├ón─â s─âpt─âm├óna trecut─â. Obiectul vestimentar imprimat cu num─ârul 10 a fost purtat pe teren de fotbalist ├«n mai multe meciuri importante. 

image
Adrian Mutu a scos la licita╚Ťie un tricou cu num─ârul 10, pe care l-a purtat ├«n mai multe meciuri pentru Petrolul Ploie╚Öti

╚śi Simona Halep a donat articole care au leg─âtur─â cu activitatea sa sportiv─â: c├óteva mingii de tenis, dar ╚Öi un tricou portocaliu, toate aceste purt├ónd autograful ei.

image
Simona Halep a scos mai multe mingii la licita╚Ťie, pengtru balul de caritate din Bra╚Öovfoto: arhiva personal─â

├Än vreme ce pentru tricoul lui Mutu licita╚Ťia porne╚Öte de la 500 de lei, pentru mingiile cu care a jucat Halep, dar ╚Öi pentru tricoul purtat de aceasta pe teren, prima strigare e de 1.000 de lei.

Invita╚Ťii se vor delecta ╚Öi cu un show de coafur─â ╚Öi mod─â, semnat de Ciprian Vaida ╚Öi Adela Diaconu, iar Loulou va ├«ncinge atmosfera cu hiturile sale.

Aproximativ 400 de invita╚Ťi sunt a╚Öteptati la aceast─â edi╚Ťie a balului, pentru a-i cunoa╚Öte pe tinerii bra╚Öoveni cu poten╚Ťial ╚Öi pentru a contribui la viitorul lor mai bun, prin cump─ârarea unei invita╚Ťii sau prin dona╚Ťii ├«n cadrul evenimentului. Pre╚Ťul unei invita╚Ťii este de 150 de lei de persoan─â.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
Dr Alban jpeg
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png