«Tristan Tate e pe făraş»! În anturajul Biancăi se vorbeşte la trecut despre el VIDEO

Ultima actualizare:

    Bianca şi Tristan se cunosc de două luni şi deja şi-au spus «adio»Foto: arhivă personală
Bianca şi Tristan se cunosc de două luni şi deja şi-au spus «adio»Foto: arhivă personală

Nu iese fum fără foc, iar întâlnirile din ce în ce mai rare dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate confirmă începutul sfârşitului. Prietenele vedetei tv vorbesc deja despre o separare iminentă, iar prezentatoarea Kanal d pare să alimenteze aceste zvonuri prin comportamentul ei total detaşat de partenerul cu care s-a afişat în ultimele săptămâni. Aşadar după toate cele întâmplate în ultimele zile putem înţelege clar că asistăm la o nouă separare pe scena lumii mondene după doar câteva săptămâni de iubire fierbinte.

Nepotrivire de caracter! Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Tristan Tate (30 de ani) nu mai formează un cuplu, iar semnalele potrivit cărora relaţia lor s-a destrămat au apărut în urmă cu câteva zile. Până acum nedespărţiţi, prezentatoarea tv şi campionul de kickboxing au început să rărească ieşirile, ba chiar vedeta tv să prefere compania prietenelor ei.

De altfel, la începutul acestei săptămâni fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca Drăguşanu la masă, la un restaurant de fiţe din zona Băneasca, unde obşnuia să iasă cu Tristan Tate, dar de data aceasta blondina nu era cu el, ci cu nişte amici. Dar să o luăm cu începutul şi să vedem când au apărut de fapt primele probleme în paradis.

Tristan i-a trimis insistent mesaje ca să o convingă să vină la ziua lui 

Vacanţa în care a fost Tristan Tate în Cipru, programată cu prietenii lui cu mult timp înainte ca Bianca să apară în viaţa lui, ar fi contribuit şi ea la ruptură. Atunci, Bianca a părut că nu se supără, dar a plecat şi ea la cumpărături în străinătate alături de o prietenă. Apoi a urmat aniversarea lui Tristan, la care Bianca a venit târziu şi a stat preţ de 20 de minute. Acesta a fost practic semnul prin care vedeta i-a arătat că o deranjează comportamentul lui şi preferinţele lui de a petrece seară de seară cu băieţii. Vedeta tv a început să se plângă tot mai des prietenielor despre noul iubit, care nu mai era ceea ce a părut iniţial.


    Bianca nu ţine pasul la viaţa noctură a iubitul ei tinerel, de care tocmai s-a separatFoto:Arhivă personală
Bianca nu ţine pasul la viaţa noctură a iubitul ei tinerel, de care tocmai s-a separatFoto:Arhivă personală

"Bianca nu îşi face planuri de viitor cu acest băiat, iar asta se traduce prin faptul că «Tristan Tate e pe fărăş». Ea s-a supărat când el la aniversare i-a spus că vrea să petreacă într-un anumit club alături de prietenii lui americani şi englezi, acompaniaţi de o grămadă de domnişoare, aşa că s-a dus la un alt club unde era invitată la ziua unei prietene. Cum Tristan i-a dat zeci de mesaje în care i-a reproşat că nu este alături de el şi că are cea mai urâtâ aniversare, făcând din asta o dramă, Bianca s-a dus până la urmă. A stat doar 20 de minute, dar a plecat pentru că nu s-a regăsit acolo. A văzut şi anturajul în care era Tristan şi nu i-a plăcut deloc atmosfera. El a rămas şi a petrecut până dimineaţa.


    Bianca Drăguşanu a preferat compania prietenilor în ultimele zilefoto: Blitz
Bianca Drăguşanu a preferat compania prietenilor în ultimele zilefoto: Blitz

Oricum, Tristan se distrează noapte de noapte, bea şi fumează, iar Bianca nu are atâta timp şi energie să iasă atât de des, pentru că a doua zi trebuie să fie fresh la emisiune. Nu se potrivesc din acest punct de vedere. Când ea se trezeşte, el se culcă. Până acum şi-a făcut timp pentru el, dar copilul şi cariera sunt priorităţile ei. Ultima dată s-au văzut duminică şi de atunci au lăsat lucrurile aşa. ea este o femeie matură de 36 de ani şi nu are timp să crească un copil ca el", au declarat surse din anturajul vedetei pentru Click!

Se împacă cu Victor Slav?  

Deşi s-a speculat că Bianca şi Victor Slav s-au revăzut şi ar fi făcut planuri de dragul fetiţei lor, se pare că vedeta de la Kanal d nu are nimic planificat pe termen lung. Tot ea ar fi povestit că nu s-a gândit ce face de sărbători, cum nu ştie nici cum va arăta vacanţa ei de două săptămâni pe care urmează să şi-o ia în curând. "Este adevărat că Victor vede mai des copilul acum decât înainte, dar nu vorbeşte cu Bianca. Atunci când vrea să o ia pe Sofia şi să se joace cu ea o sună pe mama Biancăi, dar dacă fosta lui soţie e prin preajmă, el se retrage imediat. El o evită. Bianca şi Victor nu îşi vorbesc", au povestit aceleaşi surse. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net