Trupa A.S.I.A. se întoarce pe scenă. Ce spune Sorana despre marea reunire

20 martie 2020
image
Sorana, alături de Irina, Anca și Amorena

Una dintre cele mai ├«ndr─âgite trupe muzicale care a activat ├«n perioada 1999-2006 revine pe scen─â ├«n formula original─â: Anca Neac┼ču, Sorana Mohamad, Irina Nicolae ┼či Anemona Niculescu. Grupul A.S.I.A., ├«nfiin┼úat de compozitorul Adrian Ordean, s-a destr─âmat dup─â ce s-au ├«ncercat formule ├«n care au mai c├óntat Ianna Novac ┼či Alexandra Crina Potora.

La 21 de ani de la ├«nfiin╚Ťare, trupa A.S.I.A, care a lansat hituri precum ÔÇ×D─â-mi nop┼úile ├«napoiÔÇŁ, ÔÇ×Sun─â periculosÔÇŁ ┼či ÔÇ×Nop┼úi albeÔÇŁ, revine ├«n muzic─â. Grupul ar fi trebuit s─â se reuneasc─â mai devreme, ├«ns─â, din cauza pandemiei de coronavirus, proiectul s-a am├ónat pentru aceast─â toamn─â, dup─â cum ne-a spus Sorana Mohamad (37 de ani). ÔÇ×Trebuia s─â se ├«nt├ómple ├«n aprilie, dar evenimentul a fost mutat, la fel ca toate celelalte, spre finalul acestui an. Va fi prima formul─â a trupei, adic─â eu, Anca Neac┼ču (32 de ani), Irina Nicolae (40 de ani) ┼či Anemona Niculescu (40 de ani). Noi vorbim ├«n continuare ┼či ┼úinem leg─âtura pe grupul nostru de WhatsApp. Unele dintre fete intr─â mai rar pe aplica┼úie, dar c├ónd au timp, citesc toate mesajele ┼či r─âspund. Momentan, st─âm toate acas─â. Eu mi-am ├«nchis restaurantul ┼či preg─âtesc noi meniuri ┼či surprize pentru atunci c├ónd vom redeschideÔÇŁ, ne-a spus Sorana Mohamad.

image

Afi┼čul spectacolului pe care apare A.S.I.A. este cel de aniversare a celui care a format trupa, compozitorul Adrian Ordean (65 de ani). El va fi aniversat la Festivalul Na┼úional de Rock 2020, cu ocazia a 45 de ani de activitate. Evenimentul a fost programat la Sala Palatului pe 21 noiembrie, de la ora 19.30, iar biletele se afl─â la v├ónzare online, cu pre┼úuri de 100 de lei, 150 de lei ┼či 200 de lei, ├«n func┼úie de categoria locurilor. La show particip─â ┼či fetele de la A.S.I.A., dar ┼či alte trupe celebre precum Ro┼ču ┼či Negru, Compact B, Sfinx Experience ┼či Stereo. Vor fi ┼či mul┼úi invita┼úi speciali, printre care Dan Bittman, Bodo, Tavi Colen, Tudor Turcu ┼či Mugurel Vrabete. Spectacolul va fi prezentat de Dan Helciug, Emma ┼×tefan ┼či Liviu Zamora.

Citește și:

Anemona: ┬źAm r─âmas prieten─â cu toate fetele din A.S.I.A┬╗

Irina de la ASIA s-a m─âritat ├«n mare secret ┼či ├«n mare lux!

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub anda adam cluj png
15 1  6 col ed sheeran gettyimages 926240594 jpeg
BeFunky collage (19) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg