Trupa A.S.I.A. se întoarce pe scenă. Ce spune Sorana despre marea reunire

image
Sorana, alături de Irina, Anca și Amorena

Una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale care a activat în perioada 1999-2006 revine pe scenă în formula originală: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Grupul A.S.I.A., înfiinţat de compozitorul Adrian Ordean, s-a destrămat după ce s-au încercat formule în care au mai cântat Ianna Novac şi Alexandra Crina Potora.

La 21 de ani de la înființare, trupa A.S.I.A, care a lansat hituri precum „Dă-mi nopţile înapoi”, „Sună periculos” şi „Nopţi albe”, revine în muzică. Grupul ar fi trebuit să se reunească mai devreme, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, proiectul s-a amânat pentru această toamnă, după cum ne-a spus Sorana Mohamad (37 de ani). „Trebuia să se întâmple în aprilie, dar evenimentul a fost mutat, la fel ca toate celelalte, spre finalul acestui an. Va fi prima formulă a trupei, adică eu, Anca Neacşu (32 de ani), Irina Nicolae (40 de ani) şi Anemona Niculescu (40 de ani). Noi vorbim în continuare şi ţinem legătura pe grupul nostru de WhatsApp. Unele dintre fete intră mai rar pe aplicaţie, dar când au timp, citesc toate mesajele şi răspund. Momentan, stăm toate acasă. Eu mi-am închis restaurantul şi pregătesc noi meniuri şi surprize pentru atunci când vom redeschide”, ne-a spus Sorana Mohamad.

image

Afişul spectacolului pe care apare A.S.I.A. este cel de aniversare a celui care a format trupa, compozitorul Adrian Ordean (65 de ani). El va fi aniversat la Festivalul Naţional de Rock 2020, cu ocazia a 45 de ani de activitate. Evenimentul a fost programat la Sala Palatului pe 21 noiembrie, de la ora 19.30, iar biletele se află la vânzare online, cu preţuri de 100 de lei, 150 de lei şi 200 de lei, în funcţie de categoria locurilor. La show participă şi fetele de la A.S.I.A., dar şi alte trupe celebre precum Roşu şi Negru, Compact B, Sfinx Experience şi Stereo. Vor fi şi mulţi invitaţi speciali, printre care Dan Bittman, Bodo, Tavi Colen, Tudor Turcu şi Mugurel Vrabete. Spectacolul va fi prezentat de Dan Helciug, Emma Ştefan şi Liviu Zamora.

Citește și:

Anemona: «Am rămas prietenă cu toate fetele din A.S.I.A»

Irina de la ASIA s-a măritat în mare secret şi în mare lux!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg