Trupa Vama a lansat o nouă melodie! Videoclipul piesei este spectaculos: "Au filmat cu chingi speciale, de alpiniști"

image
Tudor Chirilă și colegii săi au urcat la 100 de metri pe turbina eolienei

Pe 22 iulie s-a lansat cel mai nou videoclip al piesei „Cântă cu mine”, al trupei Vama, din care face parte şi Tudor Chirilă. Iar pentru acest videoclip trupa a filmat în natură, la 100 de metri înălţime, pe nacela unei turbine eoliene.

Ce nu fac vedetele pentru a avea cât mai mulţi fani! Cel mai nou exemplu vine din partea trupei Vama, din care fac parte Tudor Chirilă (47 de ani, voce), Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas. Trupa de pop-rock s-a format în 2006, după destrămarea formaţiei Vama Veche, dar se bucură de acelaşi succes pentru că solistul Tudor Chirlă este sarea şi piperul. Cunoscut pentru ideile lui excentrice, Tudor a lansat un videoclip plin de adrenalină. Acesta spune povestea a cinci necunoscuţi care sunt urmăriţi individual de la momentul trezirii lor în pustietate, confuzi şi speriaţi şi încercând disperaţi să-şi găsească drumul către ei şi oameni. Regia şi imaginea sunt semnate de fraţii Silviu şi Bogdan Mustăţea (The Brothers M), iar de costumele s-a ocupat Ovidiu Buta. Filmările au avut loc în Dobrogea şi în Delta Dunării, timp de două zile, şi nu au fost deloc lipsite de peripeţii, pentru că membrii trupei au avut scene, printre altele, la 100 de metri înălţime, pe nacela unei turbine eoliene. “Nu numai noi am ajuns sus pe turbină, au fost şi alţi membri ai echipei, dar în filmare sunt doar cei din trupă. Li s-a făcut instructaj, au fost asiguraţi cu cordoane speciale pentru alpinişti şi ce a ieşit se vede în videoclip. Vă daţi seama că le-a fost teamă”, ne-au spus surse din echipa de producţie. Invitat la Kiss FM, Chirilă a povestit mai multe despre noul single, dar şi despre concertul care va da startul turneului naţional „Vama neconvenţional”.

image
Membrii trupei „Vama” au filmat timp de două zile în Dobrogea și-n Delta Dunării

Fanii au aflat şi cum s-a născut piesa „Cântă cu mine”. „În pandemie mi-am luat un controller machine şi am început cu beaturi, să mă joc un pic pe zona asta de muzică electronică, pentru acasă. Şi m-am jucat şi la un moment dat am găsit tonul ăsta pe care merge toată piesă, am mai pus nişte lucruri peste şi am pus linia de voce şi m-am dus peste colegi. Şi lor li s-a părut interesantă şi am ajuns la structura asta care este foarte atipică, sunt aceleaşi strofe, care la un moment dat cad într-un pian, după care se reiau strofele şi e o creştere şi se intră cu rock-ul ăla la sfârşit.

image
Tudor Chirilă și colegii săi au urcat la 100 de metri pe turbina eolienei

Strofele le-am făcut la sală, e prima dată în mulţi ani când scriu versuri la sală, şi pentru foarte mult timp am avut în loc de 5 strofe, 4, dar nouă ne trebuiau 5 ca să împlinim structura asta. Şi acea a 5-a strofă s-a lăsat destul de mult aşteptată. După care am produs cântecul, l-a mixat colegul nostru Gelu Ionescu, şi tot aranjamentul şi producţia sunt făcute de noi. Şi a fost un cântec care s-a născut foarte mult între noi. Foarte mult cu noi acolo, cu toţii, ceea ce în pandemie a fost mai greu, pentru că făceam muzică de acasă, dar ăsta a fost pe final de pandemie. 

Astea-s două lucruri pe care le-am învăţat, muzica nu se poate face la distanţă, cum se face într-o sală de repetiţii, iar teatrul nu va putea fi înlocuit niciodată de nimic. Toate încercările astea, de a face show-uri digitale, merg, să zicem, dar relaţia cu publicul nu poate fi înlocuită. Relaţia dintre public şi spectator are nevoie de aceeaşi încăpere, altfel...”, a spus Chirilă.  

image
Tudor Chirilă și colegii săi au urcat la 100 de metri pe turbina eolienei

Cântă azi la Arenele Romane 

image

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg