Tudor Chirilă joacă în serialul VLAD. Este "căsătorit" cu frumoasa Raluca Aprodu

Tudor Chirilă interpretează rolul lui Drăgoi, un politician important jpeg
Tudor Chirilă interpretează rolul lui Drăgoi, un politician importantfoto: PRO TV

Tudor Chirilă se alătură echipei de actori din serialul VLAD, în această primăvară, la PRO TV! Acesta interpretează rolul lui Drăgoi, un politician important, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și în ce „tabără” este: Iordache sau Cezar. Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, jucat de către Raluca Aprodu.

Click! A avut dreptate. Așa cum am anunțat aici, Tudor Chirilă a primit un rol în serialul "Vlad", o producție de mare audiență de la PRO TV. 

Ce spune Tudor Chirilă despre rolul din «Vlad»

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol”, a declarat Tudor Chirilă.

image
Tudor Chirilă joacă în serialul «Vlad»

Noul sezon VLAD este plin de suspans și ne aduce noi personaje care vor influența cursul acțiunii. Recent s-au alăturat echipei de actori încă două actrițe talentate, Manuela Hărăbor, pe care am văzut-o deja în serial, în rolul unei managere de hotel, și Raluca Aprodu, pe care o vom vedea în curând, în rolul Ivanei, soția politicianului Drăgoi.

Citește și:

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după serialul «Vlad»: «Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm»

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Gaspar Gyorgy foto arhiva personala jpeg
Incendiu la o școală din Hațeg. FOTO: ISU Hunedoara
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg