Tudor Chirilă, reacție acidă cu privire la OUG pentru Codurile penale: «Hoții s-au întors»

Ultima actualizare:

    Tudor Chirilă a publicat un mesaj în care critica emiterea Ordonanței de Urgență cu privire la modificarea Codurilor PenaleFoto Facebook
Tudor Chirilă a publicat un mesaj în care critica emiterea Ordonanței de Urgență cu privire la modificarea Codurilor PenaleFoto Facebook

Tudor Chirilă a reacționat pe rețelele de socializare, în urma anunțului făcut de premierul Viorica Dăncilă, privind emiterea unei Ordonanțe de Urgență (OUG) pentru adoptarea Codului penal şi Codul de procedură penală, modificate de Comisia Iordache. Artistul a publicat un mesaj în care atacă clasa politică aflată la guvernare, rezumând acțiunile acesteia prin sintagma „hoții s-au întors”.

Tudor Chirilă a reacționat dur în mediul online față de emiterea unei Ordonanțe de Urgență pentru adoptarea Codurilor penale modificate de Comisia Iordache. „Hoții s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017”, a acuzat artistul. Chirilă a fost nelipsit, de-a lungul timpului, de la protestele antiguvernamentale, numărându-se chiar printre nefericiții cetățeni care au suportat pe propria piele furia Jandarmeriei Române din seara protestelor violente din data de 10 august, care a reprezentat un subiect controversat timp de săptămâni întregi.  

Tudor Chirilă, mesaj dur adresat actualului Guvern

„Hoții s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017. La ordonanța de urgență - cel mai iubit instrument de infractori. Și-au dat seama că nu merge cu legiferarea în parlament așa repede cum își doresc deci s-au întors la ordonanță. Nu de altă, dar e urgent să scape de pușcărie, chiar dacă nu e urgent pentru poporul român.

Tupeul ăstora ar trebui să ne aducă aminte de felul în care a fost sfidat poporul asta în comunism de către oligarhia de partid și de stat care ulterior a și preluat puterea. Viorica Dăncilă ar trebui să știe că niciun infractor nu merită să riști atâta pentru el. Sper că lumea să răspundă la această ordonanță așa cum a răspuns și la OUG 13”, a scris Tudor Chirilă în mediul virtual. 

Guvernul va da OUG pentru Codurile penale

PSD a ales această cale pentru a nu mai întârzia adoptarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală în forma modificată de Comisia Iordache. „A fost o astfel de discuţie. S-a hotărât în unanimitate ca articolele declarate constituţionale să vedem oportunitatea de a fi promulgate printr-o OUG”, a spus premierul Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx.

„Am văzut că foarte multe legi au durat foarte mult, au fost contestaţii, au fost trimise la Curtea Constituţională, s-a legiferat mult, dar în ceea ce priveşte aplicarea acestor legi, termenul a fost depăşit. Am vorbit despre această oportunitate”, a mai spus ea. Dăncilă a adăugat că nu a fost stabilit un termen până la care ar urma să fie dată această ordonanţă de urgenţă.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net