Tudor Chirilă s-a enervat și a oprit un spectacol la Arad: "Îmi pare foarte rău, dar așa nu putem juca"

Ultima actualizare:

    Tudor Chirilă a fost deranjat de zgomotul produs de aparatele fotoFoto: Facebook
Tudor Chirilă a fost deranjat de zgomotul produs de aparatele fotoFoto: Facebook

Incident la Festivalul Internațional de Teatru Nou: joi seară, la Arad, Tudor Chirilă (44 ani) a întrerupt spectacolul „In a Forest Dark and Deep” pentru că a fost deranjat de zgomotul produs de blițurile aparatelor foto.

Tudor Chirilă a fost extrem de enervat de zgomotul produs de blițurile aparatelor folosite de doi fotografi acreditați la eveniment și prezenți în sala la Arad și a interupt spectacolul în care juca, „In a Forest Dark and Deep”. Spectacolul s-a jucat joi seară în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Actorii au evoluat la nici un metru distanță de public, ba chiar printre oamenii care au venit să vadă spectacolul. Însă acest lucru făcea parte din „decor”.

Tudor Chirilă a explicat publicului de ce a întrerupt spectacolul. „Îmi pare foarte rău, dar așa nu putem juca! Sunt nevoit să opresc aici spectacolul. Este extrem de greu să ne concentrăm în condițiile în care, de când am intrat pe scenă, auzim doar declanșările enervante ale aparatelor foto, pentru că fotografii nu au fost în stare să-și achiziționeze măcar un amortizor pentru sculele lor”, a spus Tudor Chirilă, după cum citează publicația specialarad.ro. Vizibil deranjat de fotografi, Tudor Chirilă a părăsit scena și a spus că va relua spectacolul. El a mai spus publicului arădean să ia această scenetă ca pe o repetiție. Chirilă a revenit în scurt timp pe scenă și a reluat spectacolul până la capăt.

Florin Piersic jr a fost deranjat de soneria telefonului

Incidentul le-a adus aminte jurnaliștilor de o scenă similară al cărui protagonist a fost Florin Piersi jr în 2017. În timpul unei reprezentații la Teatrul Godot din București, actorul a fost vădit deranjat de soneria telefonului cuiva din public care nu s-a catadicsit defel să oprească zgomotul. Inițial, Piersic jr a ignorat deranjul creat, dar după un timp i s-a umplut paharul și a spus: „Gata. Nu pot. E umilință. E absurdă situația. Nu-i drept. Spectacolul se încheie aici. Vă mulțumesc. Atât a fost”. După aceea actorul a părăsit scena.

Grigore Leșe și-a mustrat spectatorii

Și Grigore Leșe a înterupt anul trecut un spectacol la el acasă, în Țara Lăpușului, când publicul a continuat să intre în sală și după începerea spectacolului său. Leșe și-a mustrat publicul, spunând că nu acceptă să intre în sală nici măcar Hristos sau mama lui după ce a început spectacolul și că este o mare greșeală.

Citește și:

Grigore Leșe, criză de nervi la un concert! S-a oprit din cântat să-și certe spectatorii

Florin Piersic Jr, la masă cu femeile care l-au făcut tătic. Ce mari s-au făcut copiii

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net