Tudor Chirilă și Irina Rimes, duet de excepție și tachinări la reuniunea «Vocea României»

Ultima actualizare:

    Ediție specială Vocea României
Ediție specială Vocea României

Într-o zi în care, istoric vorbind, românii și-au găsit vocea și au înfăptuit unirea, emisiunea «Vocea României» le-a pregătit telespectatorilor o ediție specială de 1 decembrie! Antrenorii care au întors atâtea scaune de-a lungul a nouă sezoane și foștii concurenți care au scris istorie cu interpretările lor s-au reunit într-o sărbătoare încărcată de muzică, amintiri frumoase și multă bucurie!

Seara a început cu dueturi între jurați, dar și între foști concurenți ai emisiunii, care și-au făcut un nume după participarea la Vocea României. 

Ediția din această seară specială a fost un prilej prin care fanii emisiunii s-au putut reîntâlni cu Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, dar și cu foștii antrenori: Adrian Despot, Andra și Marius Moga. Însă Loredana Groza a fost scuzată, din cauza contractului pe care aceasta îl deține în prezenta cu Antena 1. Fiecare dintre ei a pregătit interpretări de excepție, fie împreună, fie alături de concurenții pe care i-au antrenat în competiție. 

Irina Rimes a mărturisit că între ea și Tudor Chirilă a existat întotdeauna o tensiune, iar la începutul ei de la Vocea României, aceasta a considerat că el îi făcea curte. 

Iată interpretarea celor doi

image
image
image
image
image
image
Delia jpeg
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png