Tudor Chirilă și Irina Rimes, duet de excepție și tachinări la reuniunea «Vocea României»

Ultima actualizare:

    Ediție specială Vocea României
Ediție specială Vocea României

Într-o zi în care, istoric vorbind, românii și-au găsit vocea și au înfăptuit unirea, emisiunea «Vocea României» le-a pregătit telespectatorilor o ediție specială de 1 decembrie! Antrenorii care au întors atâtea scaune de-a lungul a nouă sezoane și foștii concurenți care au scris istorie cu interpretările lor s-au reunit într-o sărbătoare încărcată de muzică, amintiri frumoase și multă bucurie!

Seara a început cu dueturi între jurați, dar și între foști concurenți ai emisiunii, care și-au făcut un nume după participarea la Vocea României. 

Ediția din această seară specială a fost un prilej prin care fanii emisiunii s-au putut reîntâlni cu Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, dar și cu foștii antrenori: Adrian Despot, Andra și Marius Moga. Însă Loredana Groza a fost scuzată, din cauza contractului pe care aceasta îl deține în prezenta cu Antena 1. Fiecare dintre ei a pregătit interpretări de excepție, fie împreună, fie alături de concurenții pe care i-au antrenat în competiție. 

Irina Rimes a mărturisit că între ea și Tudor Chirilă a existat întotdeauna o tensiune, iar la începutul ei de la Vocea României, aceasta a considerat că el îi făcea curte. 

Iată interpretarea celor doi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net