Tudor Gheorghe împlineşte 73 de ani. De cinci decenii iubeşte aceeaşi femeie

1 august 2018
simeon stalpnicul png
1986: Tudor Gheorghe şi soţia au colaborat pe scenă în urmă cu 30 de ani

Cântăreţ şi compozitor, unic prin operele sale, Tudor Gheorghe umple la orice oră Sala Palatului, concertele sale ţinându-se cu casa închisă. Azi, marele artist împlineşte 73 de ani, iar pe 23 octombrie va susţine un mega spectacol la Sala Palatului, intitulat “Tot ce-i românesc nu piere”.

Tudor Gheorghe, artistul care cântă dumnezeieşte la cobză, şi care azi, 1 august, împlineşte 73 de ani, şi-a deschis sufletul în cartea sa, ”Vă dau un an din viaţa mea”, în care scrie cu umor despre turnee, familie, dar şi despre operaţia la inimă, suferită în 2014. Interesant este că aproape toată lumea lui se învârte în jurul Georgetei Luchian Tudor (77 de ani), pe care atât de frumos o numeşte ”doamna mea”, şi cu care va bifa, în toamnă, 52 de ani de căsnicie.

simeon stalpnicul png
Tudor Gheorghe te învaţă cum să ajungi la «Nunta de Aur». Artistul ne-a vorbit despre căsnicia de 50 de ani cu distinsa actriţă Georgeta Luchian Tudor

”Au fost ani frumoşi, petrecuţi lângă femeia care m-a îngrijit, m-a iubit şi mă susţine”, spune muzicianul, care şi-a amintit şi de ziua în care a fost săgetat de Cupidon: ”În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”.

Click! a aflat cum au reuşit performanţa de a trece împreună prin viaţă, cot la cot, şi ce peripeţii au avut în cei 52 de ani: Georgeta nu este geloasă. „Mereu i-am spus că uşile sunt deschise, pleacă şi nu se mai întoarce. Dacă e nevoie, deschidem şi geamurile. Degeaba ţii un om cu forţa. Nu am fost geloasă niciodată. Îmi doresc cel mai mult pe lumea asta să reînvie dragostea între români”, a declarat doamna Georgeta.

simeon stalpnicul png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg