Tudor Gheorghe împlinește 74 de ani. Ce spune despre femeia pe care o iubește de cinci decenii

image
Tudor Gheorghe este fericit că soția vine la toate concertele

Îndrăgitul solist, actor şi cantautor Tudor Gheorghe împlineşte astăzi 74 de ani de viaţă, dar şi 53 de ani de căsnicie cu actriţa şi poeta Georgeta Luchian Tudor. Cei doi soţi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, unindu-i pe viaţă pasiunea pentru muzică şi pentru teatru.

În aceste zile, interpretul Tudor Gheorghe se pregăteşte pentru mai multe evenimente importante din viaţa lui. Artistul face repetiţii pentru concertele sale, dar şi pentru spectacolul din 21 decembrie, „Degeaba 30”, de la Sala Palatului. Totodată, va sărbători astăzi împlinirea a 74 de ani de viaţă şi 53 de ani de mariaj cu Georgeta Luchian Tudor (77 de ani), cea care este nelipsită de la concertele maestrului şi de la toate evenimentele lui speciale. „Avem 53 de ani de căsătorie, au fost ani frumoşi, petrecuţi lângă femeia care mă îngrijeşte, mă iubeşte şi mă susţine”, ne-a mărturisit muzicianul. 

image

„În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat încă din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc şi să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre este acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”, ne-a mai povestit maestrul. Cei doi soţi s-au înţeles de minune şi pentru că ambii sunt artişti. Georgeta Luchian Tudor a fost actriţă la Teatrul Naţional din Craiova, dar este şi o poetă talentată. A absolvit în 1963 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Şi Tudor Gheorghe este poet, dar şi absolvent al Facultăţii de Teatru. Sunt împreună şi la bine, şi la greu de multă vreme. Cei doi sunt şi bunici şi se simt minunat în aceste ipostaze. 

„Cred că acum îmi joc ultimul rol de suflet… Nu-l joc, îl trăiesc! E vorba de «rolul» de bunică, pe care îl «interpretez» alături de soţul meu, Tudor Gheorghe. Ne trăim cu bucurie «rolurile» de bătrâneţe alături de nepotul Tudor Gheorghe Constantin care are şapte ani”, a spus actriţa poetă pentru Gazeta de Sud.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
63337409 303 jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg