Tudor Gheorghe împlinește 74 de ani. Ce spune despre femeia pe care o iubește de cinci decenii


    Tudor Gheorghe  este fericit că soția  vine la toate  concertele
Tudor Gheorghe este fericit că soția vine la toate concertele

Îndrăgitul solist, actor şi cantautor Tudor Gheorghe împlineşte astăzi 74 de ani de viaţă, dar şi 53 de ani de căsnicie cu actriţa şi poeta Georgeta Luchian Tudor. Cei doi soţi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, unindu-i pe viaţă pasiunea pentru muzică şi pentru teatru.

În aceste zile, interpretul Tudor Gheorghe se pregăteşte pentru mai multe evenimente importante din viaţa lui. Artistul face repetiţii pentru concertele sale, dar şi pentru spectacolul din 21 decembrie, „Degeaba 30”, de la Sala Palatului. Totodată, va sărbători astăzi împlinirea a 74 de ani de viaţă şi 53 de ani de mariaj cu Georgeta Luchian Tudor (77 de ani), cea care este nelipsită de la concertele maestrului şi de la toate evenimentele lui speciale. „Avem 53 de ani de căsătorie, au fost ani frumoşi, petrecuţi lângă femeia care mă îngrijeşte, mă iubeşte şi mă susţine”, ne-a mărturisit muzicianul. 

„În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat încă din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc şi să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre este acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”, ne-a mai povestit maestrul. Cei doi soţi s-au înţeles de minune şi pentru că ambii sunt artişti. Georgeta Luchian Tudor a fost actriţă la Teatrul Naţional din Craiova, dar este şi o poetă talentată. A absolvit în 1963 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Şi Tudor Gheorghe este poet, dar şi absolvent al Facultăţii de Teatru. Sunt împreună şi la bine, şi la greu de multă vreme. Cei doi sunt şi bunici şi se simt minunat în aceste ipostaze. 

„Cred că acum îmi joc ultimul rol de suflet… Nu-l joc, îl trăiesc! E vorba de «rolul» de bunică, pe care îl «interpretez» alături de soţul meu, Tudor Gheorghe. Ne trăim cu bucurie «rolurile» de bătrâneţe alături de nepotul Tudor Gheorghe Constantin care are şapte ani”, a spus actriţa poetă pentru Gazeta de Sud.

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg