Tudor Gheorghe recunoaște că s-a drogat cu heroină: «Îngeri de argint zburau în jurul meu»


    Tudor Gheorghe a recunoscut că a încercat drogurile de amorul arteifoto: Click!
Tudor Gheorghe a recunoscut că a încercat drogurile de amorul arteifoto: Click!

Unul dintre cei mai discreți cantautori din România a făcut dezvăluiri incredibile. Într-o ediție specială a emisiunii "Marius Tucă Show", difuzată vineri, 20 decembrie. Tudor Gheorghe a povestit cum a rugat doi medici să-i injecteze heroină, pentru a experimenta senzațiile unui personaj care se droghează.

”Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe în interviul cu Marius Tucă, citat de Mediafax.

Tudor Gheorghe despre experimentul cu heroină: «Mi-e groază numai când mă gândesc»

Tudor Gheorghe a spus că a rămas cu amintiri neplăcute în urma acestui experiment și că nu l-ar mai repeta pentru nimic în lume. ”A doua zi mă durea aerul din jurul capului. „Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea. Mi-e groază şi când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate".

Citește și:

Tudor Gheorghe împlinește 74 de ani. Ce spune despre femeia pe care o iubește de cinci decenii

Secretul căsniciei de 50 de ani a lui Tudor Gheorghe

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg