Tudor Gheorghe regretă că nu mai există Cerbul de aur!

Ultima actualizare:

    Tudor Gheorghefoto: Click!
Tudor Gheorghefoto: Click!

Tudor Gheorghe a umplut până la refuz, Sala Palatului din Bucureşti, joi seară, unde a avut loc concertul său intitulat „Anotimpurile mele”.

Concertul susţinut de Tudot Gheorghe, un regal, a adus pe scenă, pentru prima dată, trei mari brand-uri de țară: Tudor Gheorghe, Orchestra Națională Radio și Corul Național de Cameră ”Madrigal”. Interpretul a selectat la începutul concertului său câteva piese mai vechi, închinate tuturor anotimpurilor, pe care le anunţa cu umor: “Şi acum… Hit!”.

Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe

La un moment dat, artistul şi-a exprimat regretul că nu mai există Festivalul “Cerbul de aur” şi că autorităţile locale nu l-au invitat niciodată să cânte la această manifestare muzicală, care avea loc la Braşov. Cu toate acestea, Tudor Gheorghe a dedicat frumosului oraş de la Poalele Tâmpei, piesa ”Carta poştală”, pe versurile poetului Romulus Vulpescu. “Acum nu mai are importanţă, Festivalul de la Braşov nu se mai ţine… Aşa cum nu se mai face nici Festivalul Mamaia! Italienii ştiu ce fac, au grijă de San Remo!”, a punctat Tudor Gheorghe pe scena Sălii Palatului, plină ochi. La final, artistul a fost aplaudat în picioare.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png