Tuncay îşi toarnă cenuşă în cap! "Fidelitatea mea nu poate fi pusă la îndoială!"

Ultima actualizare:

    Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost împreună trei anifoto: Arhiva Personală
Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost împreună trei anifoto: Arhiva Personală

Andreea Marin tună şi fulgeră când vorbeşte de fostul soţ, semn că medicul turc a supărat-o grav de au ajuns la divorţ, dar motivul nu pare să fie infidelitatea sau cel puţin aşa susţine fizioterepeutul. Ultimele ştiri în care fostul soţ al vedetei ar fi fost vizitat la clinică în toiul nopţii de o bombă sexy l-au determinat pe Tuncay Ozturk să reacţioneze pe pagina olui de facebook .

Curge încă multă cerneală pe tema divorţului Andreei Marin (41 de ani) de Tuncay Ozturk (30 de ani). Vedeta a introdus actele de seprare la Judecătoria Buftea şi din momentul anunţului speculaţiile privind despărţirea celor doi au început inevitabil să apară. Primul motiv luat în calcul a fost indifelitatea medicului, surpins chiar de fotoreporterii Click! în această vară cu Sandra, asistenta lui blondă. Discret cu viaţa lui personală, Tuncay a preferat să se abţină iniţial de la comentarii, dar în momentul în care s-a speculat că el a avut relaţii extraconjugale cu mai multe tinere, fostul soţ al "Zânei" a reacţionat. Ultima tânără despre care s-a vehiculat că i-ar fi iubită este Renata Gheorghe, fosta parteneră a lui Leo de la Strehaia. Bruneta a fost pozată în toiul nopţii coborând treptele clinicii îmbrăcată sumar, în halat şi papuci. Fosta iubită a "prinţului ţiganilor" a fost filmată la recepţia clinicii, dar medicul demontează toate acuzaţiile care i se aduc.    

"Oricare cetățean poate să vină la intrarea clădirii noastre de fiecare dată când dorește. Nu este nicio restricție pentru nimeni, dar asta nu înseamnă că sunt într-o relație cu oricine vizitează imobilul. De fapt, atunci când vizita durează doar 3 minute și persoana stă la recepția clădirii, este chiar imposibil să ai o relație. (fizică). (...) Am precizat și în explicațiile trecute și o să precizez și acum faptul că fidelitatea mea în relații nu poate să fie pusă la îndoială! Cine încearcă, nu face decât să se pună într-o situație ridicolă. Desigur, o să am și eu o prietenă pe viitor și nu am să-i umilesc onoarea prin a-i ascunde identitatea sau a nu-mi recunoaște relația. O să mă țin cu ea de mână și o să merg mândru pe stradă cu capul sus. Dar acum nici că este cineva în viața mea, nici că ar fi timpul să mă gândesc la așa ceva sau să vorbesc despre asta", a conchis medicul turc într-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina lui oficială de Facebook. 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu