Tuncay Ozturk, prima apariţie cu noua iubită! Cine este tânăra cu care a venit la o petrecere

simeon stalpnicul png
pentru prima dată de la divorţul de Andreea Marin, Tuncay Ozturk a ieşit la un eveniment monden însoţitFoto: arhivă personală

E mai limpede ca niciodată că Tuncay Ozturk are lipici la blonde. Şi spunem asta după ce tot o dominişoară cu părul bălai a fost motivul divorţului dintre el şi Andreea Marin, separare care s-a produs în instanţă în urmă cu un an şi jumătate. În urmă cu doar câteva zile, fizioterapeutul turc a îndrăznit să se afişeze cu o femeie la un eveniment monden, unde, culmea, a participat şi fosta lui soţie.

Andreea Marin şi-a refăcut viaţa amoroasă după divorţul de Tuncay Ozturk (32 de ani) şi ştie toată lumea că are o nouă relaţie. Despre fostul ei soţ însă s-a aflat abia acum că nici el nu este chiar singur. Fizioterapeutul a venit însoţit de o blondă la petrecerea Viva!, care a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Cei doi au păşit împreună pe covorul roşu, dar au pozat separat.

simeon stalpnicul png
Mariana Sebe l-a însoţit pe Tuncay Ozturk la petrecerea Viva!Foto: Dorin Constanda

Au socializat, dar cu măsură, tocmai pentru a nu da curs speculaţiilor privind relaţia lor. Tânăra blondă, care are se pare un loc special în inimia fizioterapeutului, este PR şi se numeşte Mariana Sebe (32 de ani). Cei doi se pare că s-au cunoscut la un alt eveniment, organizat în urmă cu o lună de blondă. Mariana a negat că între cei doi este o legătură amoroasă şi a explicat presei că îi leagă doar o frumoasă relaţie de prietenie.

simeon stalpnicul png
Andreea Marin şi fostul ei soţ s-au evitat la petrecerefoto: Dorin Constanda

La acelaşi eveniment a fost prezentă şi Andreea Marin, care a venit singură. Cei doi au fost pe punctul de a da nas în nas, dar în timp ce Zâna se îndrepta spre ieşire pe o latură a pisicnei, Tuncay îşi făcea apariţia pe covorul roşu alături de Mariana.   

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg