Ţurcaşiu: «Pisica trăieşte după două zile pe toba de eşapament»

Ultima actualizare:

    Anca Ţurcaşiu este fericită  că pisica botezată “Pisica”  este din nou în braţele ei
Anca Ţurcaşiu este fericită că pisica botezată “Pisica” este din nou în braţele ei

De o întâmplare incredibilă a avut parte Anca Țurcașiu (45 de ani), pe care sâmbătă seară (12 martie), de la ora 20.00, o vom vedea la “Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Recent, pe 6 martie, solista nu a mai găsit în casă pisicuța pe care a adoptat-o acum doi ani. Ce a urmat e greu de crezut, dar adevărat, şi dovedeşte că pisicile chiar au 9 vieţi.

“Pur și simplu a dispărut din casă. După 48 de ore, pe 8 martie, când a trebuit să plece cu mașina, soțul meu a descoperit capota îndoită. Atunci ne-am întrebat dacă nu cumva o fi căzut de la fereastră, noi locuind la etajul cinci. Soțul meu a plecat cu mașina și, pe drum, după vreo 20 km, a auzit un mieunat. A crezut că are halucinații și a mers mai departe. După încă alți zece km, mieunatul s-a auzit din nou. M-a sunat, mi-a povestit și l-am trimis la un prieten care are un service auto, să urce mașina pe rampă. O oră și jumătate au demontat bucată cu bucată tot dedesubtul mașinii, până când au găsit-o pe toba de eșapament. Cei de la service au spus că nu au mai întâlnit niciodată un caz asemănător, la fel şi medicii veterinari la care am dus-o. Să cadă de la etajul cinci, să aterizeze exact pe mașina noastră și să supraviețuiască lângă țeava de eșapament 48 de ore, și asta după ce mașina a fost în funcțiune, mi se pare incredibil”, ne-a povestit Anca Ţurcaşiu.

Felina, botezată chiar “Pisica”, a fost adoptată de Anca după ce aceasta a găsit-o sub frigiderul unei benzinării din Buzău.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net