Uau! Aşa arată chef Cătălin Scărlătescu mai slab cu 35 kg

26 iulie 2017
article img
Acum - 95 kg. Cătălin poartă acum tricouri “fără burtă”, picioarele sunt subţiri, ca de fotbalist, iar fanele se înghesuie să se pozele cu el

Incredibil, dar adevărat! Nu, nu am greşit fotografiile, este chiar Cătălin Scărlătescu, rotofeiul bucătar care a devenit celebru datorită emisiunilor culinare. Mai nou, din prieten al bucatelor a devenit dşmanul lor, căci juratul de la “Chefi la cuţite” şi-a pus lacăt pe frigider şi mai mult găteşte decât mănâncă.

E greu pentru un bucătar să ţină dietă, dar nu imposibil. Chef Cătălin Scărlătescu (45 de ani) şi-a pus ambiţia să slăbească încă din primăvară, când filma de zor pentru show-ul culinar “Chefi la cuţite” (Antena 1), iar prezentatoarea Gina Pistol l-a urcat pe cântar. Avea 130 kg, iar Ginuţa i-a promis, mai în glumă, mai în serios, că îl ia de bărbat dacă ajunge la 90. Iată că celebrul bucătar s-a ţinut de treabă, a ajuns acum la 95 kg, iar transformarea este uluitoare. Chef Cătălin din realitate nu mai seamănă cu chef Cătălin de la televizor. Braţele şi picioarele s-au subţiat vizibil, guşa a dispărut, obrajii sunt traşi, iar burta a devenit doar o amintire. Cu noua siluetă îl văd turiştii din Mamaia, pentru care Scărlătescu găteşte la un celebru restaurant din staţiune. „Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine, nu că vreau să mă ia Gina Pistol de bărbat”, a declarat Cătălin recent, la lansarea unor produse alimentare din carne. Dieta lui nu e pentru oricine, dar se pare că în cazul lui chef Scărlătescu dă roade.

article img
Înainte - 130 kg. Aşa arăta chef Cătălin Scărlătescu înainte să se apuce de dietă. În şase luni a reuşit să dea jos 35 kg

El a mai ţinut acest regim şi în trecut, dar cele mai spectaculoase rezultate le-a înregistrat abia acum. „Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu o recomand nimănui. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete de capul nostru”, a declarat vedeta pentru Click! Acum, după ce pe 20 iulie şi-a serbat ziua de naştere la mare, chef Cătălin s-a întors la muncă, alături de colegii şi prietenii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Cei trei filmează de zor pentru noul sezon al show-ului culinar “Chefi la cuţite”, care va reveni din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon. 

«Sora» lui vinde clătite în Vama Veche

Chef Cătălin Scărlătescu urăşte clătitele, însă “sora” lui, Carmen Istrate, face bani cu acest desert. Blondina, care nu e rudă de sânge cu juratul de la Antena 1, ci doar cea mai bună prietenă a lui, vinde clătite pe bandă rulantă în Vama Veche, la o clătitărie ambulantă.

article img

Fotoreporterii Click! au surprins-o la muncă şi putem spune că blondina nu e doar o super gospodină, ci şi o femeie foarte sexy. ”Vorbim zilnic la telefon de 20 de ani. El când se trezeşte dimineaţa, mă sună!”, mărturisea Carmen despre prietenia cu Cătălin. De altfel, ea îşi promovează afacerea cu clătite sub denumirea “Sora lui Scărlătescu”.

article img
Cătălin şi Carmen sunt prieteni de 20 de ani