Udrea face lumină. Nu e căsătorită, dar a putut fi nașă la nunta lui Honorius Prigoană?

24 octombrie 2016
simeon stalpnicul png
Elena Udrea a făcut senzație la nunta lui Honorius PrigoanăFoto: Facebook

Elena Udrea a făcut senzație la nunta lui Honorius Prigoană, din 22 octombrie. S-a spus despre ea că a îndeplinit rolul de nașă, dar fostul ministru nu a putut să-și ducă "funcția" la bun sfârșit, întrucât nu este măritată. Conform normelor ortodoxe, nașii de cununie trebuie să fie căsătoriți.

Sătulă de zvonuri, fosta blondă de la Cotroceni a ținut să lămurească gurile rele care "i-au sărit în cap" după nunta fastuoasă a fiului cel mare al milionarului Silviu Prigoană. Mulți i-au reproșat că a pozat ca nașă chiar dacă religia nu ar fi permis acest lucru, așa că Udrea a ales rețelele sociale pentru a spune cum au stat de fapt lucrurile.

"Un eveniment unic în viața unor tineri, cununia religioasă, a devenit subiect de speculații pentru toți neaveniții, in cazul lui Honorius și Corina Prigoană. În loc să fie apreciată dorința lor de a se cununa și în fața lui Dumnezeu, în biserică, ei fiind deja căsătoriți civil în America, unii s-au gândit să îi critice doar pentru a face rating într-o zi de duminică. Dacă ar fi vrut să respecte adevărul, ar fi trebuit să întrebe și apoi să spună că de fapt nașii cuplului Prigoană nu am fost eu, ci un cuplu de tineri căsătoriți, Sorina și Gheorghiță Moisac.Ne-am fi dorit și eu și ei să le fiu nașă, dar tocmai faptul că nu sunt căsătorită m-a împiedicat.Haideți să păstrăm o minimă decență și să lăsăm tinerii să se bucure de evenimentul minunat pe care aceștia îl trăiesc", a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook, lămurind în acest fel lucrurile.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png