Uite câte vedete a lansat Mihai Constantinescu. Azi, acestea sunt în prima linie


    Mihai Constantinescu a fost un artist generos, care a sprijinit tinere talenteFoto: arhivă personală
Mihai Constantinescu a fost un artist generos, care a sprijinit tinere talenteFoto: arhivă personală

Puţini îşi mai aduc aminte că interpretul şi compozitorul Mihai Constantinescu a lucrat şi în televiziune, unde prezentat emisiunea „Ba da, ba nu” (TVR 1), alături de Anca Țurcașiu. Click! îţi spune cine sunt solistele, mari vedete astăzi, pe care regretatul artist le-a ajutat. Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, la 73 de ani, după cinci luni de comă.

Compozitor şi interpret îndrăgit, Mihai Constantinescu a fost zeci de ani pe val, atât în televiziune, cât şi în muzică. Multe dintre vedetele de azi, printre care Andreea Bălan (35 de ani), Adela Popescu (33 de ani), Elena Gheorghe (34 de ani) și Cristina Vasiu (27 de ani), dar şi soţia lui, Simona Secrier (47 de ani), Carmen Harra (64 de ani) și Anastasia Lazariuc (66 de ani) au fost printre cele ajutate de regretatul solist.

Carmen Harra, despre Mihai Constantinescu: «Ai rămas mereu cu sufletul pur, de copil»

„Drum lin către Lumină, dragul meu prieten Mihai  Constantinescu! De acolo de unde ești acum știu că poți vedea aceste mesaje... Vestea plecării tale în altă lume mi-a frânt inima. În ultimele luni, m-am rugat continuu pentru sănătatea ta și mi-am dorit să ne revedem în studio, să înregistrăm piesa compusă de tine, despre care tot vorbeam. Nu am mai reușit în această viață, însă cu siguranță ne vom reîntâlni într-o existență viitoare. Acum vreau doar să îți mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul pe care mi l-ai oferit cu atâta generozitate atât mie, cât și altor artiști. Ne leagă o prietenie de peste 40 de ani și mereu te-am admirat pentru talentul și pentru originalitatea ta. Te-am cunoscut când eram doar o puștoaică de 16 ani, elevă de liceu, și participam la o emisiune realizată de TVR la Cluj. Tu erai un tânăr cântăreț în vogă la 24 de ani. În emisiune, am cântat piesa «Fluture de ceară», scrisă de Gabriel Mărgărin, iar tu m-ai aplaudat și m-ai încurajat să urmez cariera muzicală. Nu voi uita niciodată asta și milioanele de oameni care te iubesc trebuie să știe că ai fost întotdeauna un om bun, frumos, generos, un prieten adevărat și că ai rămas mereu cu sufletul pur, de copil. Ai plecat spre #OLumeMinunată, însă ne-ai lăsat șlagărele tale care ne amintesc mereu de inocența copilăriei și ne readuc zâmbetul. Îți mulțumesc din inimă, Mihai, că ai existat în viața mea!”, a scris Carmen Harra (64 de ani) pe conturile sociale.

Simona și Mihai Constantinescu s-au îndrăgostit în timpul colaborării muzicale

Și Anastasia Lazariuc (66 de ani) a fost ajutată de Mihai Constantinescu să evolueze în carieră şi să devină cunoscută așa cum este astăzi. Piesele lor au prins imediat la publicul spectator. Şi partenera de viaţă a solistului, cântăreaţa Simona Secrier (49 de ani), ex-trupa Etno, a fost ajutată de acesta şi i-a compus câteva piese. Cei doi au fost uniţi de muzică şi de iubire.

Andreea Bălan şi Adela Popescu au fost ajutate de Mihai Constantinescu

Într-un interviu acordat pentru Click!, Săndel Bălan povestea cum fiica lui, Andreea Bălan (35 de ani), a fost ajutată de Mihai Constantinescu la emisiunea de la TVR. La rândul ei, solista a publicat un mesaj emoţionant pe conturile sociale. „Am apărut prima oara la tv la vârsta de 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu, care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploieşti şi în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreaţă. Anii au trecut şi eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut şi cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viaţa şi sunt profund îndurerată... A plecat un om minunat, talentat şi un bun prieten. Şlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare şi îţi mulţumim pentru muzică”, a scris Andreea Bălan lângă filmulețul cu prima ei apariţie la tv alături de Mihai Constantinescu.

Tot Mihai Constantinescu le-a ajutat şi pe îndrăgitele soliste, adolecente pe vremea aceea, Adela Popescu (33 de ani) şi Elena Gheorghe (34 de ani). La un moment dat, ele au format o trupă înainte de a se remarca în muzică şi în seriale de televiziune. Adela Popescu și Elena Gheorghe au aflat vestea şi sunt triste de dispariţia lui Mihai Constantinescu, o legendă a muzicii. O altă solistă de la noi ajutată de îndrăgitul compozitor a fost şi Cristina Vasiu (27 de ani), participantă la diverse concursuri muzicale. „Acum câteva luni, schimbam zâmbete şi muzică într-o emisiune tv! Îți mulţumesc că mi-ai făcut copilăria minunată! Un drum lin, Mihai!”, a scris Cristina Vasiu.

Citește și:

Adela Popescu, ajutată în carieră de Mihai Constantinescu - EXCLUSIV

9 lucruri pe care nu le ştiai despre Mihai Constantinescu

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg